• Lorem ipsum

Goedkope vloerverf

Het is begrijpelijk om te kiezen voor goedkope vloerverf als je een groot aantal vierkante meters moet verven. Toch is een waarschuwing op zijn plaats. Kiezen voor goedkoop kan je later zuur opbreken. Belangrijker is de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

De aanbiedingen in de bouwmarkten vliegen je om de oren. De ene verf is nog goedkoper dan de andere. En wil je bijna niets voor je vloer schilderen, kun je terecht bij discount winkelketens, want ook die vermommen zich almaar vaker als verfspecialist.

Duurdere vs goedkope vloerverf

Waarom is de ene verf duurder dan de andere? Je zou soms bijna denken dat de vakhandel je bedriegt. Dat is niet zo. De prijs van verf bestaat uit veel meer dan marketingkosten of loonkosten. Verf is een complex product. Er zitten oplosmiddelen in, pigmenten, vulmiddelen en (bij vloerverf) kunstharsen of soms silicaten. De kwaliteit van de verf wordt bepaald door de onderlinge verhouding tussen al die ingrediënten.

De ene component kost meer dan de andere. Er kan bijvoorbeeld meer water in verwerkt worden om de kosten te verlagen. Zo krijg je een dunnere verf die hoog is in verbruik. Je hebt dus meer verf nodig om een mooi dekkende, slijtvaste laag te krijgen. En dus moet je er meer van kopen. Weg is je voordeel. Een andere manier om prijzen laag te houden is minder pigment. Als er minder pigmenten in verf zitten, verkleurt de verf sneller. Of ze vergeelt. Dus zul je vlugger willen overschilderen. Opnieuw: weg is je voordeel.

Prijs vs kwaliteit

Goedkope vloerverf is niet de verf met het laagste prijskaartje, maar de verf met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarom zweren wij bij Scanofloor. Niet de goedkoopste, dat geven we toe, maar ook zeker niet de duurste. En met een afgewogen verhouding tussen alle componenten, waardoor je een duurzame, slijtvaste verflaag krijgt waar je vele jaren plezier van hebt. Het is een Nederlands product, gemaakt volgens onze maatstaven en kwaliteitsnormen. Vroeger werd het alleen door professionals gebruikt. Dat zegt iets over het niveau. Sinds enkele jaren is Scanofloor ook beschikbaar voor particulieren.

Overtuig uzelf in onze webshop. Bij bestellingen vanaf 65 euro is de levering gratis.


 

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. Of stel uw vraag via Mail of ons Contactformulier. Ons advies verplicht u tot niets!