klantenservice

Vloerverf verpakkingen

Vloerverf verpakkingen

Vloerverf wordt geleverd in verschillende blikken en hoeveelheden. 3, 5, 10 en 20 liter zijn de meest voorkomende. 0,5 of 1 liter wordt nauwelijks gemaakt omdat het bij vloeren vaak om grote oppervlaktes gaat. Een uitzondering hierop is de Tegelprimer van Scanofloor, deze dient namelijk zo dun mogelijk aangebracht te worden.

In de technische info wordt aangegeven of u te maken heeft met een 1 of 2 componenten vloerverf. Een 1 componenten vloerverf kan direct gebruikt worden. Bij 2 componenten vloerverf moeten 2 blikken(A & B) in de juiste verhouding bij elkaar worden gemixt alvorens deze aangebracht kan worden. Pas als beide componenten samenkomen is de chemische samenstelling in de juiste verhouding.

Let op: zodra A en B bij elkaar gemengd zijn dan heeft die verf een zogenaamde “potlife” d.w.z. dat deze na een bepaalde tijd gaat uitharden. De “potlife” ook wel verwerkingstijd kunt u terugvinden op het blik en in de technische info.

De hoeveelheid van vloerverf wordt aangegeven in liters of kg. Dit heeft te maken met de stroperigheid van de vloeistof. Ook wel viscositeit genoemd. Deze aanduiding speelt geen rol bij het maken van een keuze.

Heeft u vragen over uw vloerverf project bel dan met Scanofloor-Specialist: 06-26 839 279