• Lorem ipsum

Wij proberen het bestellen van vloerverf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarbij hoort veilig betalen. Dit kan bij Scanofloor-Specialist.nl op diverse manieren. De keuze voor een bepaalde betaalmethode kan van invloed zijn op de snelheid waarmee de bestelling wordt verwerkt. Ook moeten we voor sommige betaalsoorten kosten in rekening brengen. Iedere betaalmethode is beveiligd door de meest recente SSL-technologie zodat persoonlijke informatie onzichtbaar blijft voor onbevoegden. Een gouden slotje onderaan in de werkbalk van uw browser geeft aan dat u op een beveiligde pagina bent.

iDeal
iDeal heeft onze voorkeur en ook van veel van onze klanten. Hiermee kunt u snel, veilig en eenvoudig uw aankoop afrekenen. Haast iedereen die thuis internetbankiert, kan er gebruik van maken. Hoe gaat het? Bij het afronden van uw bestelling geeft u aan dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal-betaalknop en kies uw bank. Hierna wordt u doorgeleid naar uw bank en kunt u toestemming geven voor de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wij krijgen hiervan meteen bericht en kunnen de bestelling vaak nog dezelfde dag verwerken.

Creditcards
Wij accepteren de creditcards van Mastercard en VISA. Betalen met creditcard verloopt langs een beveiligde verbinding. Er wordt bij een creditcardbetaling altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste drie cijfers van het nummer achterop uw creditcard. Wij hebben geen inzage in uw kaartgegevens en slaan deze nergens op. Als u betaalt wordt er langs elektronische weg rechtstreeks gecommuniceerd met de creditcardmaatschappij. Uw creditcardgegevens komen dus nooit in ons bezit. Betaalt u met creditcard, wordt uw bestelling in de regel dezelfde dag verwerkt.

Bankoverschrijving
U kunt het bedrag desgewenst per bank overmaken. Zodra wij bevestiging hebben ontvangen van uw betaling, versturen wij uw bestelling. Kiest u voor deze methode, ontvangt u direct na bestelling een e-mail met onze bankgegevens. Het duurt bij deze methode altijd enkele werkdagen voordat wij het geld hebben ontvangen.

Op rekening (alleen voor bedrijven)
Neem contact op als u op rekening wenst te bestellen.

 


 

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!