• Lorem ipsum

RAL Kleurenwaaier

De dekkende vloerverf van Scanofloor kunt u in kleur laten mengen volgens de onderstaande Ral kleurenwaaier. Volledige dekking van kleuren geldt uitsluitend voor hele heldere kleuren en is ook ondergrond afhankelijk. Normaliter zijn 2 lagen vloerverf voldoende, maar in sommige gevallen zijn er meerdere lagen nodig om een dekkend resultaat te bereiken. Lees voor meer informatie hierover op onze pagina Handleiding Kleur en Glans.

LET OP!  Deze online kleurenwaaier dient slechts ter indicatie. Kleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke mengkleur van uw coating.Aan de weergegeven kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Toepassing geschiedt altijd op eigen verantwoordelijkheid. Het is dus raadzaam bij het uitzoeken van een specifieke kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken.

Dekkende Vloerverf van Scanofloor

 


 

RAL Kleurenwaaier

 


 

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!