• Lorem ipsum

Over ons

De Scanofloor Specialist levert al meer dan 15 jaar kwaliteitscoatings van Scanofloor aan particulieren en bedrijven door heel Nederland en België. Duizenden vloeren zijn inmiddels bewerkt, verfraaid en beschermd met één van onze coatings. Met de kennis en ervaring die wij al die jaren hebben opgebouwd kunnen wij onze klanten altijd voorzien van de juiste adviezen, producten en toepassingen voor elk type vloer in elke situatie.

Vloerverf van Scanofloor wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en is uitvoerig getest onder de meest extreme omstandigheden. De zorgvuldig samengestelde vloercoatings staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren direct vanuit de fabriek en dus zonder tussenhandelaar, waardoor wij snel kunnen leveren tegen gunstige prijzen.

De Scanofloor Specialist staat niet alleen voor duurzame verf, maar ook voor een duurzame planeet. Daarom planten wij voor elke order een boom in samenwerking met OneTreePlanted. Wij doen er alles aan om de milieu-impact van onze producten zo klein mogelijk te maken. Daarom zijn al onze coatings watergedragen, besteden we doorlopend aandacht aan innovatie en houden we het productieproces zo efficiënt mogelijk. Klik hier voor meer informatie over onze samenwerking met OneTreePlanted.

 

Contact

Het is ons doel om het kopen en het toepassen van onze vloerverf voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Het verven van een vloer is namelijk niet moeilijk maar u dient wel de juiste producten op de correcte manier toe te passen. Op onze adviezen pagina’s kunt u voor de meeste type vloeren en situaties tips en adviezen vinden over welke producten u dient toe te passen. Op onze handleiding pagina’s en veel gestelde vragen vindt u informatie over o.a. verwerkingscondities, verbruik, voorbehandeling etc.

Heeft u toch nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord via e-mail, telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.

Scanofloor-Specialist
Weerdestein 97 (geen bezoek of afleveradres)
1083 GG Amsterdam 
Nederland

+31 (0)6 - 8230 1745
[email protected]
Contactformulier

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.