• Lorem ipsum

Vloerverf in garage

Scanofloor Specialist adviseerde de eigenaar van een garage met een zandcement dekvloer. De vloerverf liet los en moest dringend verwijderd worden. De klant had dit eerder meegemaakt en wilde een duurzamer resultaat. Op aanraden van ons heeft hij de vloer helemaal opgefrist en van een krachtig nieuw verfsysteem voorzien. Uiteraard met vloerverf van Scanofloor.

Vloerverf in garage

De klant had eerder gewone betonverf op de garagevloer gebruikt. Deze was ofwel van slechte kwaliteit of liet los doordat de verf niet bestand was tegen weekmakers. Wij adviseerden om de oude verf eerst helemaal te verwijderen en de ondergrond te reinigen. Door de zandcementvloer te schuren verkreeg de eigenaar een mooi egaal resultaat. Hij gebruikte hiervoor een roterende schuurmachine met korrel 80 die hij huurde in een bouwmarkt.

Hierna bracht hij een primer aan. Als voorbehandelmiddel adviseerden wij Scanofloor Uniprimer; bij vloeren van beton of zandcement zijn 2-componentenprimers met epoxy veelal de beste. Uniprimer geeft een goede hechting tussen de ondergrond en de betonverf, en is tevens dampdoorlatend.

Garagevloer verven? Denk aan weekmakers!

Hierna kon de eerste laag vloerverf erop. De klant koos op ons advies voor Scanofloor Pre Dekverf, een van onze meest populaire soorten vloerverf. Pre Dekverf is uitermate slijtvast en prima bestand tegen de weekmakers in autobanden. Dus essentieel voor een garage! Wie een andere verf gebruikt (zoals een goedkope vloerverf zonder epoxy) zal merken dat de weekmakers op den duur de verf doen oplossen. Met Pre Dekverf is snel overschilderen niet nodig. Bovendien is deze verf bestand tegen olie, benzine of remvloeistof.

Zoals alle 2-componentenverf moet Pre Dekverf voor gebruik worden gemixt. Hierna is de verf een tot twee uur vloeibaar genoeg om aan te brengen. Daarna wordt hij hard. Uiteindelijk zijn er twee lagen Pre Dekverf aangebracht in lichtgrijs.

 


Gekozen kleur

Voor dit project werd gekozen voor een kleur uit de RAL kleurenwaaier

RAL 7001

Zilvergrijs

 


 

Projectinformatie garagevloer verven

  • Ondergrond: Zandcement dekvloer
  • Voorbereiding: Schuren
  • Lagen: minimaal 2 afwerklagen
  • Afwerklaag: Scanofloor Pre Dekverf
  • Kleur: RAL 7001 Zilvergrijs
  • Glansgraad: MatGebruikte producten

Scanofloor Pre DekverfScanofloor Pre dekverf
Dekkende vloerverf (betonverf) o.a. voor betonvloeren, anhydriet, gietvloer, cementdek, hout, tegels, grind, natuursteen. Slijtvast, dampdoorlatend, chemisch resistent. Primer aanbevolen.

 


 

Heeft u vragen over een garagevloer verven?

De meestgestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via mail of ons contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!