• Lorem ipsum

Scanofloor Specialist bezorgt uw vloerverf aan huis of op uw bedrijfsadres. Lees hieronder over levertijd, retour, verzendkosten en verzendwijze. Producten in onze Webwinkel zijn altijd op voorraad. Levertijd binnen Nederland bedraagt normaal 1 - 3 werkdagen, mits op werkdagen voor 11:00 uur besteld en betaald. Bestellingen op vrijdag ná 11:00 uur worden maandag aan de koerier aangeboden en dus pas vanaf dinsdag bezorgd. Levertijd naar België 1 - 4 werkdagen. Afwijkingen door drukte of onvoorziene omstandigheden zijn echter mogelijk. Denk hieraan bij het plannen van uw schilderwerk.

Levertijd Nederland

1 - 3 werkdagen* (mits voor 11:00 uur besteld en betaald).
Levering van maandag t/m vrijdag.

Levertijd België / Duitsland

3 - 4 werkdagen* (mits voor 11:00 uur besteld en betaald).
Levering van maandag t/m vrijdag.

Feestdagen

Rond feestdagen zoals Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen moet u rekening houden met langere levertijden. Ook is onze telefonische klantenservice dan mogelijk minder goed bereikbaar.


Retourneren

Verf op kleur gemengd kan niet worden geruild tenzij het product u in een beschadigde of niet oorspronkelijke staat bereikt. Vergeet niet een kopie van de bevestiging van uw bestelling mee terug te sturen. Alle retouren moeten vooraf bij ons worden gemeld.

Verzendkosten

Gratis boven de € 65,00.
€ 7,50 onder de € 65,00.

Bovenstaande geldt voor Nederland, België.

Verzendwijze

Uw producten worden zo snel mogelijk geleverd na het plaatsen van uw bestelling op onze website. U ontvangt na uw bestelling een bevestiging via de e-mail. Controleer altijd uw bevestiging. De wijze van verzending ligt aan de grootte van de bestelling. Het bezorgadres wat u heeft ingevuld kan niet meer gewijzigd worden als wij het pakket al hebben verstuurd. Als u na 2 pogingen het pakket niet in ontvangst hebben kunnen nemen zal de vervoerder een bericht in uw brievenbus achterlaten. In de meeste gevallen is de zending dan op te halen bij een servicepunt van de koeriersdienst.

Track & Trace

U ontvangt na verzending een track & trace-code van de vervoerder waarmee u op computer en smartphone kunt nagaan waar het pakket zich bevindt. Ook vindt u hier te zijner tijd info wanneer het pakket vermoedelijk wordt geleverd.

Afhalen

Scanofloor-Specialist.nl is een webwinkel en heeft geen fysieke winkel of showroom. Het is niet mogelijk om de verf bij ons af te halen.


*In 99% van de gevallen wordt deze levertijd gehaald, maar geldt slecht als indicatie. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.

 


 

Heeft u toch nog andere vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!