• Lorem ipsum

Scanofloor Specialist bezorgt uw vloerverf aan huis of op uw bedrijfsadres. Lees hieronder over levertijd, retour, verzendkosten en verzendwijze.

Levertijd
Producten in onze Webwinkel zijn altijd op voorraad. Levertijd binnen Nederland is normaal 1-3 werkdagen. Levertijd naar België 1-4 werkdagen. Afwijkingen door drukte of onvoorziene omstandigheden zijn echter mogelijk. Denk hieraan bij het plannen van uw schilderwerk.

Feestdagen
Rond feestdagen zoals Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen moet u rekening houden met langere levertijden. Ook is onze telefonische klantenservice dan mogelijk minder goed bereikbaar.

Retourneren
Verf op kleur gemengd kan niet worden geruild tenzij het product u in een beschadigde of niet oorspronkelijke staat bereikt. Vergeet niet een kopie van de bevestiging van uw bestelling mee terug te sturen. Alle retouren moeten vooraf bij ons worden gemeld.

Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland en naar België tot € 65 rekenen wij € 7,50 aan verzendkosten. Bestelt u voor meer dan € 65, is de levering gratis.

Verzendwijze
Uw producten worden zo snel mogelijk geleverd na het plaatsen van uw bestelling op onze website. U ontvangt na uw bestelling een bevestiging via de e-mail. Controleer altijd uw bevestiging. De wijze van verzending ligt aan de grootte van de bestelling. Het bezorgadres wat u heeft ingevuld kan niet meer gewijzigd worden als wij het pakket al hebben verstuurd. Als u na 2 pogingen het pakket niet in ontvangst hebben kunnen nemen zal de vervoerder een bericht in uw brievenbus achterlaten. In de meeste gevallen is de zending dan op te halen bij een servicepunt van de koeriersdienst.

Track & trace
U ontvangt na verzending een track & trace-code van de vervoerder waarmee u op computer en smartphone kunt nagaan waar het pakket zich bevindt. Ook vindt u hier te zijner tijd info wanneer het pakket vermoedelijk wordt geleverd.

Afhalen
Scanofloor-Specialist.nl is een webwinkel en heeft geen fysieke winkel of showroom. Het is niet mogelijk om de verf bij ons af te halen.

Heeft u vragen over uw levering? Laat het ons weten!

 
Vloerverf laten bezorgen