• Lorem ipsum


Beconnected Industrial Ethiopia is bezig met het bouwen van een fabriek in Dukem, Ethiopië voor het produceren van labels en prints voor de textiel industrie. Omdat we lokaal geen vloercoatings konden krijgen voor de 800m2 betonvloer hebben we contact gezocht met Scanofloor-Specialist en om advies gevraagd.
Binnen een paar uur kwam Scanofloor-Specialist met een zeer scherp voorstel, inclusief alle benodigdheden! We zijn zeer tevreden en bevelen Scanofloor-Specialist van harte aan! 

Fred van Luit
Technical Manager Beconnected IndustrialZeer snelle service! Mijn vraag over het verven van een betonvloer werd binnen een half uur beantwoord. Na het plaatsen van de order werd ik gebeld door een medewerker van Scanofloor met de vraag of ik de kleurcode juist had ingevuld, dit bleek niet zo te zijn en werd op deze manier tijdig hersteld! Binnen drie dagen werden de producten thuis bezorgd. Zeer nette en snelle service!

Coen Mertens
BelgiëSuper tevreden met de Clearcoat en de Clearprimer! Zit nu een jaar op de tegelvloer in de huiskamer. Ziet er nog als nieuw uit en het schoonmaken (wat het probleem was met de bestaande tegels en voegen) gaat gemakkelijk!

Bedankt voor de service en adviezen!

Eric
Eric@rogastechniekZeer tevreden met de adviezen en de snelle levering! Mooie matte coating (clearcoat) en geen vetvlekken meer in de keuken.

PaulZeer tevreden!
Ik heb Scanofloor Colourcoat gebruikt voor mijn trespa panelen rondom het huis. Nogmaals bedankt voor jullie adviezen en vlotte medewerking, binnen mijn kring zal ik jullie bedrijf positief beoordelen!

Met vriendelijke groet,
Willem BastiaansenOp aanraden van Scanofloor-Specialist hebben we 2 lagen Vinyl Vloercoat aangebracht op de linoleumvloer in onze keuken en hal. We zijn er heel blij mee! We hadden 10 kg besteld voor twee lagen, achteraf gezien was het handiger geweest om 2 blikken van 5 kg te nemen. Verder alles goed gegaan! Bedankt voor alle adviezen en hulp.

Groeten van een tevreden klant,
Eveliese


De caravan ziet er weer als nieuw uit met de vinylverf! Bedankt voor de snelle levering naar België! 

Arne Peeters
België 


Ik ben blij dat ik deze website en vloercoating (vinyl vloercoat) heb gevonden. Er waren zoveel 'specialisten' die direct zeiden dat laminaat niet valt te verven. De verf is zeer slijtvast. Na 1 a 2 dagen kon ik al zware kasten verschuiven zonder sporen achter te laten. Het was wel oppassen met verfdruppels, die moet je heel snel weghalen wil je geen opgedroogde 'spikkels' overhouden. Al met al was dit een zeer goede oplossing: ik wilde van mijn laminaat af en kon voor deze prijs geen mooie nieuwe vloer laten leggen. 

Groetjes,
Nienke