• Lorem ipsum

Verf die op kleur gemengd is, kan niet worden geruild tenzij het product u in een beschadigde of niet-oorspronkelijke staat bereikt, of in een andere dan de bestelde kleur. 

Voor andere producten, zoals transparante verf en benodigdheden, hebt u een afkoelingsperiode van 14 dagen tijdens welke u zonder opgaaf van redenen het product kunt retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen geretourneerd worden mits het in oorspronkelijke, ongebruikte en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen, en u dat vooraf kenbaar heeft gemaakt via ons contactformulier. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier.

Retouradres is:
Scanofloor-Specialist 
Prinsenweide 79
7317 BC Apeldoorn

Graag bij de retourzending de pakbon toevoegen. 

Let op! Alle verf speciaal op kleur gemaakt kan niet geruild worden (omdat alle kleuren speciaal aangekleurd worden).

Bij een retourzending draagt u als klant de kosten van het terugzenden van het product.

Scanofloor Specialist vergoedt alle betalingen van klanten, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Scanofloor Specialist gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij de u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, behoeft Scanofloor Specialist de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Beschadigd

Hebt u de bestelling beschadigd ontvangen, dan vragen we u direct contact met ons op te nemen. Wordt een product door de koerier beschadigd aangeboden dan dient u deze niet te accepteren. Ook in zo'n geval vragen wij u dit direct te melden via email of contactformulier.

 


 

Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!