• Lorem ipsum

Een vinylvloer verven kan echt!

30 Jul 2022

We maken het vaker mee: mensen die zich verbazen over het bestaan van verf voor vinylvloeren. Vroeger had je die niet. Wie dan met betonverf of een andere soort vloerverf ging kliederen, kwam van een koude kermis thuis. Want inderdaad, het resultaat stelde meestal niets voor. Waarschijnlijk is dit er de reden van waarom mensen ook vandaag nog afraden om vinyl te verven.

 

Scanofloor is hierop ingesprongen. Jarenlange research leidde tot Vinyl Vloercoat. Deze verf is uniek en speciaal ontwikkeld voor vinyl, maar is ook prima toepasbaar op andere vloertypen met een kunststof toplaag zoals laminaat, linoleum en pvc. Vinyl Vloercoat is intussen een van de populairste producten van Scanofloor. Duizenden mensen hebben de laatste jaren met dit product hun vinylvloer opgefrist, verfraaid en verduurzaamd.

 

Advies over vloerverfToch is het wel even opletten voordat je een vinylvloer gaat verven. Eerst moet het oppervlak namelijk goed ontvet worden. Vinyl is van zichzelf heel vettig. Dat belemmert de hechting van de verf. Scanofloor Specialist heeft echter ook een product dat dit probleem oplost: Inno Vloerstripper, een schoonmaakmiddel dat met name vinyl grondig ontvet.

 

Is dit eenmaal gebeurd, kan de vloer met Vinyl Vloercoat worden afgewerkt. Voor een goed resultaat zijn minimaal twee lagen nodig. Aan kleuren geen gebrek, want Vinyl Vloercoat is te koop in haast alle RAL-kleuren. En ook transparant, voor wie geen afstand wil doen van het oude uiterlijk.

 

Meer over vinyl verven is op deze pagina te vinden.

 

Kijk ook deze video:

Verstuur
*Verplichte velden