• Lorem ipsum

Waarom zou ik vloeistofdichte vloerverf kopen?

2 Feb 2023

Als u een nieuwe vloer wilt, moet u denken aan wat er allemaal mee kan gebeuren. In keukens en badkamers valt weleens water op de vloer. Op kantoor, of bij u in de woonkamer morst iemand koffie. Hebt u een garage, dan gaat er gegarandeerd weleens wat olie over. In fabrieken wordt soms met zuur of chemische stoffen gewerkt. De lijst is lang. En niet eens volledig. Want naast dit soort "ongelukjes" wordt een vloer ook opzettelijk nat gemaakt, namelijk als ze wordt gereinigd.

 

Niet alle verf is vloeistofdicht. Veel vloerverf is waterdicht, maar kan niet overweg met andere vloeistoffen zoals olie, zuur of chemicaliën. Het resultaat is dat het oppervlak lelijk wordt en de ondergrond aangetast. Dit laatste is misschien wel het ergste, want de ondergrond kan beschadigd worden en stabiliteit verliezen. Denk aan betonrot.

 

Vloeistofdichte vloerverf: een veilige keuze

Daarom moet u vloeistofdichte vloerverf kopen. En let op, want dit is dus niet hetzelfde als waterdichte verf. Vloeistofdichte verf kan overweg met water, zuur, chemische stoffen en olie. Deze verf zorgt ervoor dat al die kwalijke vloeistoffen gewoon op de vloer blijven liggen en niet in de ondergrond dringen. U dweilt het gewoon weer op. Heel belangrijk voor uw vloer, het gebruiksgemak, het schoonmaken én uw portemonnee!


Scanofloor fabriceert uitsluitend vloeistofdichte vloerverf. Veiliger kan niet. U vindt de verf van Scanofloor in onze webshop.

Verstuur
*Verplichte velden