klantenservice

Vloerverf voor uw winkelvloer

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Blog
Vloerverf voor uw winkelvloer

Wilt u graag uw winkelvloer verven? Ook dat is mogelijk met de verven van Scanofloor.

Aangezien winkelvloeren intensief gebruikt worden is het belangrijk dat u een goede bescherming kiest voor uw winkelvloer. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat voor winkel u heeft en wat voor producten u heeft. Zoekt u een verf die chemisch resistent is, of zoekt u een vloer die slijtvast en sterk is.

Ook is het belangrijk om te weten van welk materiaal u w vloer is en welke verf daarbij het beste past.
Is uw winkel niet al te groot, dan is het mogelijk om uw winkelvloer zelf te verven. Vergeet de vloer ook niet op vocht te checken. De bekendste huis-tuin-en-keukenmethode is door een stukje plakband aan te brengen. Haal de tape na 24 of 48 uur weg. Is de plakband of de vloer vochtig, moet u nog even wachten met schilderen.

De ondergrond is ook erg belangrijk. Wij raden aan om bij de meeste verven een primer te gebruiken. Dit om te zorgen dat de verf goed hecht en dat de verf goed tot zijn recht komt. Neem contact op met een van de verkooppunten van Scanofloor als u wilt weten welke primer u moet gebruiken. U kunt natuurlijk ook contact opnemen als u wilt weten welke verf er het meest geschikt is voor uw winkelvloer.