• Lorem ipsum

Vloerverf voor magazijnen

10 Nov 2015

Vloerverf voor een magazijn kan een hele goede optie zijn. Er zijn echter vele verschillende vloerverven te krijgen. De afgelopen jaren is het aantal geverfde magazijnvloeren sterk toegenomen.

Belangrijk is wel dat de magazijnvloer functioneel blijft. Er worden zware dingen overheen vervoerd en de vloer heeft het zwaar te voorduren. Misschien rijden er ook wel vorkheftrucks en wordt er gemorst met chemicaliën. Belangrijk is dus dat de vloer ook chemisch resistent is.

Een geverfde vloer zorgt er ook voor dat de vloer langer mee gaat en dat de vloer niet beschadigd raakt. Sterker nog de verf zorgt ervoor dat de vloer tegen een stootje kan en niet aangetast wordt.

Een geverfde vloer is ook makkelijker schoon te maken. Bovendien maken milieuwetten het goed kunnen reinigen van een bedrijfsvloer almaar belangrijker.

Als u een vloer gaat verven moet u ook in de gaten houden dat als er met vorkheftrucks gereden wordt de verf in aanraking komt met weekmakers. Deze tasten de verf aan. Scanofloor heeft verschillende verven ontwikkeld die daartegen bestand zijn. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over deze verven.

Verstuur
*Verplichte velden