• Lorem ipsum

Vloerverf voor de badkamer

10 Jan 2016
Wilt u graag uw badkamer verven? Ook dat is geen probleem met de verven van Scanofloor. Alleen moet u wel zorgen dat u de juiste combinatie van verven gebruikt. Een vaak gebruikte verf is de Predek verf in combinatie met de uniprimer.

Met deze combinatie weet u zeker dat de verf goed op de ondergrond hecht en dat de verf een mooi en slijtvast en vloeistofdicht oppervlak creëert. Natuurlijk moet de badkamervloer vooraf goed schoon zijn. Stof dient te zijn verwijderd. Het schilderen gaat verder snel en eenvoudig. De verf vloeit goed. Zorg wel voor een goede ventilatie. 

Ook uw tegels kunt u overschilderen als u wilt. U kunt dit het beste doen met een andere primer. Hiervoor kunt u de tegelprimer van Scanofloor gebruiken. Deze moet zo dun mogelijk aangebracht worden en geeft een uitstekende hechting op harde ondergronden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het schilderen van uw badkamer? Neemt u dan contact op met een van de verkooppunten van Scanofloor. Zij zullen u met plezier verder helpen.
Verstuur
*Verplichte velden