• Lorem ipsum

Vloerverf van Scanofloor: kwaliteit wordt betaalbaar

3 Nov 2022

Eerst de primers. Dit zijn producten om de vloer te voorzien van een strakke grondlaag. Een primer beschermt de ondergrond tegen het indringen van vocht. Ook zorgt het product ervoor dat de vloerverf optimaal hecht.

 

Primers

 

Uniprimer is een krachtige primer voor harde ondergronden. Denk aan cementdekvloeren, anhydriet, grind en beton. Het is een prima basis voor epoxy- en PU-gietvloeren. Maar zelfs op hout en ruwe natuursteen doet deze primer zijn werk.

 

Clearprimer is het transparante broertje van Uniprimer, speciaal bedoeld voor wie de vloer doorschijnend wil afwerken. Deze primer wordt ook toegepast op betonnen aanrechtbladen. Die worden zo beschermd tegen vocht. Clearprimer vergeelt niet en is daardoor aanbevolen voor vloeren met vloerverwarming.

 

Vloerverf

 

Clearprimer wordt veel gebruikt in combinatie met Scanofloor Clearcoat, een transparante vloerverf. Deze is favoriet bij iedereen die een "betonlook" nastreeft, een vloer die de betonnen ondergrond zichtbaar houdt. Ook Clearcoat is hittebestendig en buitengewoon slijtvast.

 

De tweede vloerverf die nu goedkoper is, heet Pre Dekverf. Dit is een van de krachtpatsers in het gamma van Scanofloor. Een zeer goede dekkende betonverf die ook op anydriet, zandcement en zelfs hout en asfalt tot zijn recht komt. We komen deze verf ook veel tegen in vochtige ruimten vanwege de dampdoorlatende kwaliteiten.

 

De primers en vloerverf van Scanofloor zijn te vinden in onze webshop. Deze vier producten zijn nu 15 procent goedkoper. Zo maken we kwaliteit betaalbaar.

Verstuur
*Verplichte velden