• Lorem ipsum

Vloerverf bestellen tijdens de coronacrisis

9 Apr 2022

Plan uw verfklus goed

Veel mensen zijn nu thuis aan het klussen. Ook al hebt u daar extra tijd voor, toch raden we aan om een verfklus goed te plannen. Het is mogelijk dat de levering van onze vloerverf iets langer duurt dan normaal. Dit heeft te maken met de werkdruk van onze koeriersdienst. Er wordt in deze periode aanzienlijk meer online gekocht. Dit kan ertoe leiden dat een pakket een dag langer onderweg is dan gewoonlijk.

 

Reken dus op een levertijd van 2 tot 3 werkdagen binnen Nederland, en een dag extra bij verzending naar België. De levering in België verloopt via Bpost.

 

Vloerverf bestellen voor een bedrijf?

Bestelt u vloerverf voor een bedrijf dat verplicht gesloten is vanwege de coronacrisis, dan moet u de producten op een privé-adres laten leveren. Koeriers mogen op dit moment niet aanbellen bij gesloten ondernemingen. DHL verstuurt track & trace-codes naar uw mailadres. Zo weet u wanneer u de bestelling kunt verwachten.

 

Scanofloor Specialist is, zoals gebruikelijk, telefonisch bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren. Whatsappberichtjes en e-mail kunt u natuurlijk 24/7 versturen.

Verstuur
*Verplichte velden