• Lorem ipsum

Vloeren decoreer je met verf

20 Jul 2022
We zien het soms in winkels: staat er opeens het logo op de vloer. Dat is er niet altijd op geplukt. Soms is het geschilderd. Maar het moet niet altijd een logo zijn. U kunt ook letters, lijnen en alle denkbare patronen en figuren aanbrengen. Een bedrijf kan er bijvoorbeeld heel gemakkelijk de afdelingen mee aanduiden.

Waarmee decoreren?


Wilt u simpelweg lijnen aanbrengen, volstaat afplaktape om de gewenste banen te creëren. Een slimme oplossing is belijningsverf die dit werk prima klaart.

Gaat het om letters of meer fantasievolle elementen, gebruikt u verfsjablonen. Die kunt u downloaden van Internet, kopen in gespecialiseerde winkels of zelf maken. Er zijn mensen die schijnen een beamer op de vloer met het gewenste patroon en vullen het zo in.

Elk interieur kan op deze manier worden verlevendigd. Een smiley op de kinderkamer? Geen probleem. Hebt u genoeg van de effen gekleurde vloer in de woonkamer, maar wilt u geen tapijt gebruiken, dan kan een decoratie in verf wonderen doen. En waarom geen geschilderd tapijt?

Scanofloor heeft alle verf in huis om je dromen waar te maken. Neus ook eens door onze adviespagina's.
Verstuur
*Verplichte velden