• Lorem ipsum

Tuintegels verven: uw terras is klaar voor de zomer

2 Mar 2023
Het betegelen van een terras is een zware klus. En prijzig. U zou willen dat het eenmalig was. Een terras heeft het echter zwaar te verduren. Regen, vorst, zon, hitte, wind, vuil, stof. Opknappen kost veel moeite. Toch wilt u dat uw tuin er mooi bij ligt. Uw tuintegels verven is dan de oplossing.

Pre Dekverf van Scanofloor is een sympathiek geprijsde vloerverf die zeer geschikt is voor beton, natuursteen en tegels. De verf is zeer slijtvast en beschermt tegen alle weertypen. U maakt er een waterdichte toplaag mee, zodat vocht niet in de ondergrond kan doordringen. Omdat Pre Dekverf wel damp doorlaat is ze prima voor een omgeving die vaak nat wordt.

Het is een verf van twee componenten. Dit betekent dat u direct voor gebruik moet mengen en een beperkte tijd hebt om de verf te verwerken. Alle info hierover vindt u op de technische datasheet. Als u een terras verft, houdt u natuurlijk rekening met weer. Ga niet verven als er regen wordt voorspeld.

Voor een optimale hechting adviseren we voordien een laag grondverf aan te brengen. Scanofloor Uniprimer is hiervoor een uitstekende optie.

De zomer loert om de hoek, dus… Fleur uw tuin op: ga uw terras verven! U bestelt Pre Dekverf direct in onze webshop. Vandaag besteld betekent vaak dat u binnen twee dagen al kunt schilderen.
Verstuur
*Verplichte velden