• Lorem ipsum

Trends in vloerverf voor 2018

30 Nov 2017

Pantone is de specialist op het gebied van kleurentrends. De voorspellingen van dit bedrijf zien we altijd weer werkelijkheid worden. Tegenover de website Realtor.com vertelde directrice Leatrice Eiseman dat in 2018 de intense kleuren de toon gaan aangeven. Zij onderscheidt acht tinten: helderblauw, groen, fuchsia, paars, turkoois, dieproze, wit en amandel. De kleuren passen bij de hectische en intensieve levensstijl van de moderne mens, maar hebben tegelijk een rustgevend effect. Geometrische patronen, hout en metaal zijn andere ingrediënten die we in ons interieur zullen zien terugkomen.

 

Ook de website InInterieurs.nl volgt deze lijn en verwacht dat 2018 het jaar wordt van diepe, intense kleuren in onze interieurs. Anderen geven grijsroze een goede kans.

 

Scanofloor Vloerverf in alle kleuren

 

Als we dit vertalen naar vloerverf, is het goed om te weten dat houten vloeren ook prima zijn te verven met de producten van Scanofloor. Met belijningsverf zijn speelse patronen aan te brengen. En natuurlijk kunt u alle trendkleuren van 2018 ook terugvinden in de kleuren vloerverf van Scanofloor. Bent u niet bekend met onze kleuren, ga dan snel naar onze kleurenwaaiers.

Verstuur
*Verplichte velden