klantenservice

Top belijningsverf essentieel voor sportzalen

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Blog
Top belijningsverf essentieel voor sportzalen

Sportzalen zonder goede belijning zijn eigenlijk onbruikbaar. Er is geen sport ter wereld die kan bestaan zonder afbakening van het veld. Daarom is een goede belijningsverf essentieel voor iedere exploitant van sport- en gymzalen.

Laten we de drie hoofdpunten de revue passeren:

1. Sportzalen zijn multifunctioneel. Ze worden gebruikt voor diverse sporten die allemaal hun eigen eisen stellen aan het speelveld. Daarom is het belangrijk dat gekozen wordt voor kleuren die rijk zijn aan contrast. Bovendien zijn er richtlijnen van het Olympisch Comité voor het kleurgebruik die gevolgd moeten worden.

2. De vloer van een sportzaal moet slijtvast zijn. Het intensieve gebruik, het vele geschuif van toestellen, het rennen en springen; het zorgt voor een belasting die zwaarder is dan op gewone vloeren. De vloer moet niet bij het minste of geringste beschadigd worden want dat verandert de bruikbaarheid van de ruimte.

3. Duurzaamheid is ook van belang vanwege de kosten. Sportzalen worden vaak met een zo laag mogelijk budget draaiende gehouden zodat de kosten voor de gebruikers niet te hoog worden. Sport moet immers laagdrempelig zijn. Maar dan is het wel zo fijn als u niet te vaak moet overschilderen.

Scanofloor heeft een unieke belijningsverf die voldoet aan alle eisen voor sporthallen en gymzalen. Het is een slijtvaste verf waarmee u snel en eenvoudig markeringen aanbrengt die heel lang goed blijven. Bovendien tegen een aantrekkelijke prijs!

Lees meer over Scanofloor Belijningsverf