• Lorem ipsum

Oxan Olie Kopen? Bestel Scanofloor Vloerolie!

18 Apr 2017

Scanofloor Vloerolie is een transparante vloerolie voor het afwerken van betonvloeren, cementdekvloeren, houten vloeren, poreuze tegels en plavuizen. De kleurloze olie laat de structuur van de ondergrond zichtbaar, maar zorgt wel voor de broodnodige bescherming.

Het is mogelijk om de olie te verdunnen met terpentine (tot 100% voor harde vloeren). De verdunning zorgt voor een betere indringing en leidt tot een betere hechting. Doffe plavuizen en verouderde tegels krijgen met Scanofloor Vloerolie hun oorspronkelijke kleur en glans weer terug.

De harde toplaag en goede weerstand tegen minerale oliën en vloeistoffen maken de transparante olie een betaalbare, duurzame, praktische en gewilde afwerking in keukens, woonkamers, magazijnen, winkels en werkplaatsen.

Veelzijdige vloerolie

U kunt de olie aanbrengen op betonvloeren, cementdekvloeren maar ook oude houten vloeren. De toepassingsmogelijkheden van deze bijzondere vloerverf zijn legio. Het is precies dezelfde olie als de aloude Jotun Oxan Olie.

Scanofloor Specialist levert sympathiek geprijsde blikken van 1, 3 en 10 liter. Bestel Scanofloor Vloerolie rechtstreeks via onze webshop en u hebt de olie binnen 1-2 werkdagen in huis.
 

Verstuur
*Verplichte velden