• Lorem ipsum

Online vloerverf bestellen: is dat veilig?

27 Sep 2022
De laatste tijd horen we geregeld verhalen over online-winkels die hun beloften niet nakomen. Ze leveren niet of met grote vertraging, of ze hebben een onbereikbare klantenservice. Daarnaast zijn er almaar vaker meldingen van cybercrime. Creditcardgegevens worden gestolen door criminelen. Of computers worden geblokkeerd en pas na betaling weer vrijgegeven.

Heel vervelend allemaal. Ook online verf bestellen kan hierdoor minder aantrekkelijk worden. Bij Scanofloor Specialist kennen we de risico's en gevoeligheden. Daarom doen wij er alles aan om u te laten winkelen in een veilige omgeving.

Beveiligd bestellen


Heel belangrijk is dat uw betalingsgegevens beveiligd zijn. Niemand mag over uw schouder meekijken als u bestelt. Daarom zijn onze webpagina's versleuteld. U ziet dat aan het slotje in de balk met ons webadres. Zelfs wij, de medewerkers van Scanofloor Specialist, kunnen uw bankgegevens niet zien. Ze worden ook niet bij ons opgeslagen.

Ook ziet u dat ons webadres begint met https en niet met het (minder veilige) http. Koop beter niet bij websites waarvan het adres met http begint. U loopt daar meer risico's.

Levering van de fabriek


Scanofloor Specialist heeft nog een andere sterke troef. Wij staan in directe verbinding met de Scanofloor-fabriek. Uw verf komt meteen van de fabriek (en daar is altijd genoeg voorraad). Dit betekent dat wij een snelle levering kunnen garanderen. En mocht er toch iets fout gaan, kunnen wij dit vlot oplossen.

Tot slot kunt u altijd terecht bij onze klantenservice voor al uw vragen over vloeren verven en bestellingen. U belt dan naar 06 - 26 839 279 (of vanuit België: +31 626 839 279). Mailen kan ook via de contactpagina van onze website.

Online verf bestellen via Scanofloor Specialist is dus absoluut veilig!


Verstuur
*Verplichte velden