• Lorem ipsum

Kleurentrends in vloerverf 2017

19 Apr 2017
De voorbije jaren maakten zachte pasteltinten de dienst uit. De interieurtrend van dit jaar is een switch naar warmere kleuren.

Alles moet natuurlijker en stoerder, dieper en donkerder, en het mag soms ook gerust een beetje vrolijk zijn. Dus zien we veel groen, in tal van schakeringen, en zijn ook meerdere tinten paars dit jaar belangrijker dan ooit. Blauw, een klassieker die in haast elk interieur past, is nog altijd van de partij, maar vooral in de donkerdere varianten.

Wie op zoek is naar de juiste kleuren vloerverf en kiest voor warm groen, dieppaars of donkerblauw telt dus helemaal mee dit jaar. Het leuke is dat deze warme uitstraling een zekere tijdloosheid heeft en dus niet snel ouderwets overkomt. Een bijkomend voordeel van donkerdere tinten is dat eventueel vuil minder snel zichtbaar is op deze ondergrond. Geen reden om nooit te poetsen, maar wel handig voor wie er niet altijd aan toekomt.

Licht maar dieper kan ook

Een vloer in deze warmere kleuren laat zich ook verrassend gemakkelijk combineren met koel, modern meubilair. Dit wil niet zeggen dat u massaal op donker moet overschakelen. Ook liefhebbers van lichte tinten kunnen een hedendaagse look creëren door te kiezen voor bijvoorbeeld roze of beige in iets diepere tinten.

Kopers van Scanofloor vloerverf kunnen we overigens geruststellen. Welke kleur vloerverf u ook kiest, wij hebben ze in voorraad. Ga gewoon even naar onze webshop!
Verstuur
*Verplichte velden