• Lorem ipsum

Herfstkleuren verfkleuren!

29 Aug 2022

De kleuren van de herfst dringen zich nooit op. Ze hebben iets discreets, iets huiselijks. Dat discrete zorgt ervoor dat ze nimmer op de voorgrond treden. Daardoor krijg je niet snel genoeg van deze kleuren.

Discrete tinten laten zich bovendien makkelijk combineren. Er zijn weinig tapijten die er niet bij passen. Idem dito voor meubilair. Het huiselijke geeft bovendien warmte. Niet letterlijk: een roodbruine vloer heeft geen hogere temperatuur dan een oranje of knalrode. Maar de uitstraling is wel behaaglijker, gezelliger. En willen we dat niet elk seizoen?

Vloer verven in de herfst

De zomer loopt op zijn laatste benen. Het was warm. Heel warm. Geen geweldige weer om binnen te schilderen. In de herfst ligt dat anders. Het is een prima seizoen om binnen klusjes te doen. De vloer opfrissen bijvoorbeeld.

Vloerverf in herfstkleuren vind je overal. Scanofloor heeft ze uiteraard ook. Vloerverf van Scanofloor is in alle mogelijke kleuren te koop. U kiest de kleur via de online-kleurenwaaier. Voor elk type vloer heeft Scanofloor verf beschikbaar. Dit betekent dat of u nu hout, beton, laminaat, linoleum of tegels hebt, er is altijd een herstige tint mogelijk. Een herfstige die ook in de winter, lente en zomer in uw woning past. Denk er eens over na.

Bestel online bij Scanofloor en u krijgt nog 5 procent korting ook.

Verstuur
*Verplichte velden