• Lorem ipsum

Goedkope vloerverf: wat zijn de risico's?

24 Nov 2022

Bij Scanofloor Specialist menen we dat u het best kijkt naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Onze vloerverf, ontworpen op basis van Scandinavische tradities, is zeker niet de duurste. Er is verf waarvoor u veel meer betaalt. Onze producten zijn wellicht wel duurder dan bepaalde verf die u bij de grote ketens vindt. Echter, wij zijn ervan overtuigd dat onze verf van hogere kwaliteit is.

 

Uit tal van consumentenonderzoeken blijkt dat goedkope verf vrijwel altijd inferieur is aan duurdere producten. Dit betekent dat goedkope vloerverf minder goed hecht. Het product laat dus sneller los. De kleurkwaliteit is tevens mager. Een doffe uitstraling is niet zeldzaam. Ook het aanbrengen van goedkope verf laat te wensen over. De producten vloeien vaak niet goed. Het eindresultaat oogt ongelijkmatig, zeker als u geen professionele schilder bent. Ook het milieu doet u vaak geen plezier met laaggeprijsde verf.

 

Budgetverf kost extra geld

Budgetverf kopen betekent dus meestal: vaak opnieuw moeten schilderen. En wat betekent dit? Extra werk en extra kosten. De rekensom is dan snel gemaakt. Als de verf de helft kost van een kwaliteitsproduct en u moet er dubbel zo vaak door schilderen, bent u even veel geld kwijt als u wanneer u meteen voor kwaliteit had gekozen. Een keer minder schilderen betekent ook heel wat minder gedoe. Vloeren verven kost immers aardig wat tijd en moeite.

 

Dit wil niet zeggen dat u voor de duurste vloerverf moet gaan. Eerlijk is eerlijk, de duurste producten zijn vaak té duur. Alleen als uw omgeving door professionele kenners van verf en vormgeving wordt bezocht én uw budget bovengemiddeld is, zijn zulke producten mogelijk interessant. Kwaliteit tegen een relatief lage prijs: daarmee zit u altijd goed. En weet u wat? Onze webshop staat er vol mee.

Verstuur
*Verplichte velden