• Lorem ipsum

Epoxy vloerverf voor vliegvelden... en woonkamers

9 Feb 2023

Een vliegtuig is loodzwaar. Dit stelt hoge eisen aan de draagkracht van een vloer. Maar het is niet alleen gewicht. De banden van een vliegtuig bevatten weekmakers: chemische stoffen die het rubber soepel houden. Daarnaast wordt een hangar gebruikt voor het technisch onderhoud van het toestel. Het is mogelijk dat hierbij olie of andere stoffen op de grond komen.

Voor het opknappen van de vloer in een Duitse hangar koos de eigenaar voor Scanofloor Pre Dekverf. Deze populaire epoxy vloerverf zorgt voor een gegarandeerd vloeistofdichte toplaag. Pre Dekverf is tevens resistent tegen chemicaliën, een belangrijke voorwaarde. De verf heeft zich al in vele omstandigheden bewezen, nu dus ook in de luchtvaartbranche.

 

Epoxy vloerverf ook voor thuis

Dezelfde Pre Dekverf uit de hangar kunt u ook thuis gebruiken. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of badkamer. Of anders in de garage, waar ook een zwaar voertuig met rubberbanden wordt gestald. Wij verkopen Pre Dekverf dagelijks aan particulieren. Het is een gemakkelijk te verwerken verf op epoxybasis die op tal van ondergronden past. De verf is aanbevolen bij beton en anhydriet, en doet ook zijn werk op egaline, zandcement, siergrind, betontegels en zelfs hout. Gaat het om nieuwe vloeren, adviseren we eerst een laag Uniprimer aan te brengen.

 

Pre Dekverf aanbrengen in hangar

Terug naar de hangar. Schuurmachines werden ingezet om het oppervlak adequaat te schuren. Het opruwen diende om de hechting van de epoxy vloerverf te verbeteren en om oude verfresten te verwijderen. Hierna gingen er drie lagen Scanofloor Pre Dekverf op. Dit gebeurde niet met de gewone rollers uit de bouwmarkt, waarmee het overigens ook kan, maar met speciale, extra brede rollers. Anders zou het erg lang duren om dit grote oppervlak te verven. De lichtgrijze kleur gaf de anders zo bedompte ruimte een frisse, uitnodigende sfeer waarin het prettig werken is.

Wat goed is voor een hangar, is goed voor (haast) elke vloer!

Bestel Pre Dekverf in onze webshop

Verstuur
*Verplichte velden