• Lorem ipsum

De mythe doorprikt: kunststofvloeren verven kan wel!

2 Jan 2022

Het is een hardnekkig misverstand dat je kunststof niet kan schilderen. Voor een deel denken mensen dit uit onwetendheid. Maar ook wie niet goed op de hoogte is van moderne verfproducten, komt weleens tot de conclusie dat je kunststof niet kan verven.

 

Vroeger klopte dat ook. Althans, de kwaliteit van de verflaag was vaak ondermaats. Je kon ook toen vloerverf aanbrengen op linoleum of vinyl, maar het resultaat was vaak matig. De verf liet snel los door hechtingsproblemen. Scheuren en barsten waren het gevolg. En dus kwamen velen tot de slotsom dat er geen geschikte verf bestond voor dit type ondergrond.

 

Revolutionaire vloerverf voor kunststof

Technologie staat echter niet stil. Scanofloor heeft een revolutionaire vloerverf ontwikkeld die prima past op laminaat, linoleum (vaak verkocht onder de merknaam Marmoleum), vinyl en pvc: Scanofloor Vinyl Vloercoat. Het product kwam enkele jaren geleden op de markt en heeft voor een kleine schokgolf gezorgd. Met deze verf krijgt een kunststofvloer wel een mooie, duurzame en krasvaste coating. Vinyl Vloercoat wordt intussen veel toegepast. Tot grote tevredenheid van de gebruikers. Wij horen er niets dan lof over.

 

Niet alleen hecht Vinyl Vloercoat even goed als bijvoorbeeld houtverf op hout of betonverf op beton, het is ook een product dat heel gemakkelijk is aan te brengen. U hebt er geen primer voor nodig - iets wat bij de meeste andere ondergronden wel essentieel is. Het enige wat u moet doen is de vloer goed reinigen en ontvetten. Daarna even schuren en de kunststofverf kan erop. Voor het beste resultaat adviseren we minimaal twee lagen.

 

U kunt Scanofloor Vinyl Vloercoat direct bestellen in onze webshop. Ons bellen voor advies of meer informatie kan natuurlijk ook.

 

Verstuur
*Verplichte velden