klantenservice

Betonvloer verven in de zomer: perfect voor bedrijven

  • Geplaatst op
Betonvloer verven in de zomer: perfect voor bedrijven

Een betonvloer verven kan het hele jaar door, maar voor bedrijven is de zomer vaak een heel geschikt seizoen. Immers, veel ondernemingen gaan een paar weken dicht of werken op halve kracht. Dat geeft de ruimte om vloeren op te knappen en andere kleine renovaties uit te voeren.

Hebt u dus een bedrijfsvloer, werkplaatsvloer, garagevloer of kantoorvloer die wel een lik verf kan gebruiken, dan is nu het moment.

 

Alleen, welke vloerverf moet u kiezen?

 

Waarmee betonvloer verven

 

Het werkpaard onder de vloerverf is Pre Dekverf. Deze komen we veel in bedrijven tegen, of het nu gaat om fabrieken, autogarages of vliegtuighangars. Pre Dekverf, die meestal in twee lagen wordt aangebracht, is het best te gebruiken in combinatie met Uniprimer, het voorstrijkmiddel dat een perfecte hechting garandeert.

 

Voor commerciële ruimtes met vloerverwarming adviseren we Clearprimer en voor de afwerking twee lagen Colourcoat. In winkels en kantoren zien we ook geregeld laminaat en linoleum. Scanofloor heeft hiervoor Vinyl Vloercoat, een verf die uniek is in zijn soort.

 

Belijningsverf voor bedrijfsvloeren

 

Op fabrieksvloeren, maar ook elders is belijning onontbeerlijk. Daarmee kan een deel van de vloer worden afgebakend en een loop- of rijrichting worden aangegeven. Belijningsverf is ontwikkeld voor dit doel.

 

Voor alle verf van Scanofloor geldt dat ze bijzonder duurzaam en slijtvast is. De verf wordt gefabriceerd in Nederland. Het recept is geïnspireerd door verfsoorten uit Scandinavië, die daar zijn blootgesteld aan zeer extreme omstandigheden. Behalve de primers en de transparante Clearcoat is elk type verf van Scanofloor in alle RAL- en NCS-kleuren leverbaar.

 

Wilt u meer weten over betonvloeren verven, vindt u heel veel informatie op onze adviespagina's.

 

Als u bestelt bij Scanofloor Specialist, profiteert u van 5 procent online korting. Wij leveren de verf normaal binnen twee werkdagen.