klantenservice

Kleuradvies nodig voor vloerverf?

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in kleuren
Kleuradvies nodig voor vloerverf?

Nooit eerder kon u bij vloerverf uit zo veel kleuren kiezen. Wie graag de trends volgt, moet zich elk seizoen aanpassen. Verf begint steeds meer op mode te lijken. Niet vreemd als u twijfelt welke kleur u moet kiezen. Scanofloor Specialist geeft hierover graag advies. Wij hebben vele jaren ervaring met verf, kennen de markt en weten welke kleuren mooi combineren.

Verfkleuren kiezen is niet alleen lastig vanwege de vele beschikbare kleuren. U moet de kleuren ook in samenhang met elkaar zien. Het is ook belangrijk om te bedenken wat u wilt bereiken met uw vloerverf. Soms is het de bedoeling een ruimte groter te laten lijken. Het kan ook dat de ruimte snel vies wordt. Dan is een witte vloer geen goed idee. Of juist wel, wanneer het belangrijk is om vuil snel op te sporen. Denk hierbij aan een medisch centrum.

Mocht u ons om advies willen vragen, houden wij rekening met uw smaak, de functie en de stijl van de ruimte. Natuurlijk houden we in de gaten of trends binnen uw ruimte passen. We gaan nooit een extreem effect adviseren dat de gebruikers van de vloer wegjaagt. Maar saai is evenmin goed.

Gaat u liever zelf op zoek naar geschikte kleuren, raden we aan onze kleurenwaaiers te bekijken.