klantenservice

Actie: 10 liter Scanofloor Uniprimer fors in prijs gedaald

  • Geplaatst op
Actie: 10 liter Scanofloor Uniprimer fors in prijs gedaald

De grote verpakkingen van de populaire primer Scanofloor Uniprimer zijn tijdelijk fors in prijs gedaald. Voor 10 liter betaalt u nog maar 220 euro, meer dan dertig procent dan normaal.

Met een 10-literblik kunt u ongeveer 110 vierkante meter in de grondverf zetten. Dit betekent dat u amper 2 euro per vierkante meter kwijt bent. Haal daar onze webkorting van af en u betaalt nog 5% minder. Klik hier om gebruik te maken van de extra lage prijs!

 

Scanofloor Uniprimer is een transparante, breed toepasbare grondverf. Deze epoxy primer werkt als hechtmiddel voor het verven van zowel vloeren als wanden. U kunt Uniprimer gebruiken op beton, grind en hout, maar ook op tegelvloeren, anhydriet- en cementdekvloeren. De grondverf is bedoeld als basis voor een afwerking met dekkende verf. Wilt u de toplaag transparant afwerken, is Clearprimer de betere oplossing.

 

Uniprimer impregneert de ondergrond en verbetert de hechting van de toplaag. Het is absoluut afgeraden om betonvloeren of andere poreuze vloertypen te verven zonder eerst een grondverf aan te brengen. Het middel kan ook worden ingezet als stofbinder bij cementdekvloeren.