• Lorem ipsum

Hier vindt u benodigdheden voor het verven van vloeren, zoals schoonmaakmiddelen, plamuur en gereedschappen.

Gratis levering vanaf €65

Bestelt u voor €65 of meer worden de producten gratis bij u aan huis bezorgd. De levertijd is 2-3 werkdagen voor bestellingen van een normale omvang.

Kijk hier voor vloerverf en primers.

Advies over vloerverf

 
Toon:
Inno Ontvetter
Inno Ontvetter
Inno Coatings Ontvetter is een multifunctionele zeep voor het reinigen, ontvetten, desinfecteren en saneren van vloeren en andere ondergronden. Ook geschikt voor tegelvloeren.
€15,50
-2%
Scanofloor Inno Vloerstripper
Inno Vloerstripper
Sterk ontvettende reiniger voor het ontvetten (strippen) van linoleum, vinyl, pvc en waterbestendige vloeren. Aanbevolen om te gebruiken als voorbehandeling voor het gebruik van Vinyl Vloercoat.
€19,95€19,60
Inno Vloerfix
Inno Vloerfix
Inno Vloerfix is een (vloer)-plamuur die gebruikt wordt voor het uitvlakken van hout, beton, metaal en diverse kunststof ondergronden.
€29,00
Verfbenodigdheden Bundel
Verfbenodigdheden Bundel
Bundel verfbenodigdheden. Basisset voor het aanbrengen van 1 laag primer en 2 lagen 2-componentenverf. Alles in 1 keer besteld voor maar 34 euro.
€34,00
-22%
Verfmixer
Verfmixer
Het mengen van 2-componentenverf moet grondig gebeuren voor een optimaal resultaat. Met de verfmixer bent u ervan verzekerd dat alle stoffen goed worden gemengd.
€12,50€9,75
Roller 50 cm (met of zonder beugel)
Roller 50 cm (met of zonder beugel)
Professionele, 50 cm brede verfrol, met of zonder beugel. Geschikt voor 2-componentenverf. Spaart tijd en voorkomt zichtbare rolbanen.
€35,00
Verfroller 2-componentenverf
Verfroller 2-componentenverf
Verfrollers gemaakt van een sterke oplosmiddelbestendige polyamide bekleding met gecoate, golvende nylonvezels. Goede verfopname en gelijkmatige afgifte. Spat nauwelijks, vervilt niet en makkelijk te reinigen. Exclusief beugel (apart te bestellen).
€5,00
Viltroller
Viltroller
Verfrollers gemaakt uit CFK -vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Voor een perfecte eindafwerking door de extra fijne oppervlakte structuur.
€2,25
-33%
Beugel Kunststof
Beugel Kunststof
De beugel voor professionals. Ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. Vervaardigd van hoogwaardig kunststof met uitsparing voor telescoopstang.
€3,00€2,00
Wegwerpkwast Plat
Wegwerpkwast Plat
Wegwerpkwast - Plat 50 mm. Voor het schilderen van hoekjes en randen.
€1,75
Wegwerpkwast Rond
Wegwerpkwast Rond
De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat u iedere gewenste laag- dikte kunt aanbrengen. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.
€1,75
Platte Kwast
Platte Kwast
Platte kwast met houten steel, metalen bus. Duurzame, hoge kwaliteit. In meerdere breedtes leverbaar.
€4,75
Patentpuntkwast
Patentpuntkwast
Universele patentpuntkwast van Staalmeester, geschikt voor watergedragen vloerverf.
€9,50
Verfemmer 12 liter
Verfemmer 12 liter
Verfemmer met inhoud van 12 liter, ideaal voor het verwerken van vloerverf en muurverf. Handig voor het verdelen van verf op de roller. Geschikt voor 18, 20, 25 en 28 cm rollers.
€5,00
Verfbak
Verfbak
Grijze verfbak geschikt voor rollers tot 25 cm breed. De ribbels maken een gelijkmatige verdeling van de verf mogelijk. Geschikt voor het verven van vloeren, muren en andere oppervlakken.
€4,50
Afplaktape
Afplaktape
Afplaktape crêpe. Bestand tegen water. Voor het beschermen van hoeken en randen tegen verf.
€4,00
Acrylaat Tape Gold
Acrylaat Tape Gold
Hoogwaardige acrylaat tape, 38 mm breed. Afplaktape voor het afplakken van randen en andere oppervlakken die niet geschilderd mogen worden. Bestendig tegen vocht en warmte.
€9,75
RAL-kleurenwaaier
RAL-kleurenwaaier
Handige kleurenwaaier met alle klassieke RAL-kleuren (meer dan 200). Maakt het gemakkelijk om de juiste kleur uit te kiezen voor uw vloer.
€14,95
Tegelprimer
Tegelprimer
Inno Coatings Tegelprimer is een 1-component primer voor geglazuurde tegels, emaille, glad graniet en zelfs glas. De tegelprimer zorgt voor een uitstekende hechting op gladde ondergronden, zodat deze daarna geverfd kan worden met een topcoating.
€56,00
Prijs : €2,06 / m2
Inno Topcoat 2K
Inno Topcoat 2K
Inno Coatings Topcoat 2K is een watergedragen 2-componenten vloerverf en is zowel verkrijgbaar als dekkende coating (nagenoeg alle RAL kleuren) en als transparante coating.
€38,50
Inno Vloerprimer 2K
Inno Vloerprimer 2K
Inno Coatings Vloerprimer 2K is een 2-componenten primer voor ondergronden die zwaar belast worden. Ook zeer geschikt als grondlaag in natte ruimtes. Epoxy basis. Het wordt toegepast als eerste (grond)laag op een ruwe of onbehandelde ondergrond.
€42,00
Toon: