• Lorem ipsum

Winkelvloer verven

Bouwmarkten hebben verstand van verf. Ze verkopen ze immers zelf. Daarom is het leuk te weten dat ook bouwmarkten kiezen voor vloerverf van Scanofloor als ze hun winkel willen opfrissen.

De winkelvloer van een bouwmarkt wordt altijd kritisch bekeken. Wie wil er iets kopen in een bouwmarkt die doet vermoeden dat de eigenaar zelf geen verfkwast kan vasthouden? Een bouwmarkt in Zaandam wilde dan ook een vloer die tiptop in orde was. Het bedrijf ging uitbreiden met een winkelvloer van 100 vierkante meter en zocht naar een oplossing. Het probleem was dat er veel chemicaliën werden verkocht. Ook kwam de schoonmaakploeg elke avond met een boenmachine. De bouwmarkt vroeg om een coating die slijtvast en chemisch resistent was. Die moest dan wel passen op de betonvloer. De winkel volgde ons advies. 

Nieuwe betonvloeren kunnen niet meteen geschilderd worden. Ze moeten eerst voorbehandeld worden. Scanofloor Uniprimer is een effectief impregneermiddel dat is ontwikkeld als voorbehandeling voor het verven van betonvloeren, anhydrietvloeren, en cementdekvloeren. De primer dringt diep door in het beton, hecht daardoor extreem goed, bind stofdeeltjes en verminderd de zuiging.

Na de Uniprimer werden twee lagen Scanofloor Pre Dekverf aangebracht. De Pre Dekverf is een zeer slijtvaste en chemisch resitente 2 componenten epoxy verf. Chemicaliën vormen geen probleem voor deze vloerverf. U komt het product dan ook tegen in parkeergarages, magazijnen, winkels én dus ook in de bouwmarkt in Zaandam. Het karwei werd in drie dagen geklaard zodat het bedrijf de nieuwe winkelvloer snel in gebruik kon nemen.