• Lorem ipsum
Wat kan een vloer zwaarder belasten dan een vliegtuig? Niet veel waarschijnlijk. En wat zegt dit over de vloerverf in een vliegtuighangar? Dat ze van topkwaliteit moet zijn. We zijn er dan ook trots op dat Scanofloor Pre Dekverf wordt gebruikt in hangars.

Een vliegtuig is loodzwaar en stelt alleen al daarom hoge eisen aan de draagkracht van een vloer. Maar het is niet alleen gewicht. De banden van een vliegtuig bevatten weekmakers: chemische stoffen die het rubber soepel houden. Daarnaast wordt een hangar gebruikt voor het technisch onderhoud van het toestel. Het is mogelijk dat hierbij olie of andere stoffen op de grond komen.

Vloerverf die aan alle eisen voldoet


Voor het opknappen van de vloer in deze Duitse hangar koos de eigenaar voor Scanofloor Pre Dekverf. Deze populaire vloerverf zorgt voor een gegarandeerd vloeistofdichte toplaag. Pre Dekverf is tevens resistent tegen chemicaliën, een belangrijke voorwaarde. De verf heeft zich al in vele omstandigheden bewezen, nu dus ook in de luchtvaartbranche.

De hangarvloer was in vrij slechte staat en had dringend nood aan een opknapbeurt. Schuurmachines werden ingezet om het oppervlak adequaat te schuren. Zo werd ook de oude laag verf verwijderd. Het opruwen diende om de hechting van de vloerverf te verbeteren. Hierna gingen er drie lagen Scanofloor Pre Dekverf op. Dit gebeurde niet met de gewone rollers uit de bouwmarkt, maar met speciale, extra brede rollers. Anders zou het erg lang duren om dit grote oppervlak te verven. De lichtgrijze kleur gaf de anders zo bedompte ruimte een frisse, uitnodigende sfeer waarin het prettig werken is.

Pre Dekverf ook voor thuis


Dezelfde Pre Dekverf uit de hangar kunt u ook thuis gebruiken. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of badkamer. Of anders in de garage, waar ook een zwaar voertuig met rubberbanden wordt gestald. En mocht u ondernemer zijn, weet dan dat Pre Dekverf ook zijn werk doet in bedrijfspanden. Wat goed is voor een hangar, is goed voor (haast) elke vloer.

U bestelt Pre Dekverf in onze webshop.
Pre Dekverf: de vloerverf voor hangars, huizen en bedrijven