• Lorem ipsum

Scanofloor Specialist adviseerde de eigenaar van een garage met een zandcement dekvloer. De vloerverf liet los en moest dringend verwijderd worden. De klant had dit eerder meegemaakt en wilde een duurzamer resultaat.

Wij adviseerden om de oude verf eerst helemaal te verwijderen en de ondergrond te reinigen. Door de zandcementvloer te schuren verkreeg de eigenaar een mooi egaal resultaat. Hij gebruikte hiervoor een roterende schuurmachine met korrel 80 die hij huurde in een bouwmarkt.

Vloerverf voor garages: Pre Dekverf

Hierna bracht hij een primer aan. Als voorbehandelmiddel adviseerden wij Scanofloor Uniprimer; bij vloeren van beton of zandcementen zijn 2-componenten primers met epoxy veelal het beste. Deze geeft een goede hechting tussen de ondergrond en de betonverf. Hierna kon de eerste laag vloerverf erop.

De klant koos op ons advies voor Scanofloor Pre Dekverf, een van onze meest populaire merken vloerverf. Deze is uitermate slijtvast en prima bestand tegen de weekmakers in autobanden. Dus essentieel voor een garage! Wie een andere verf gebruikt (zoals een goedkope vloerverf zonder epoxy) zal merken dat de weekmakers op den duur de verf doen oplossen. Met Pre Dekverf is snel overschilderen niet nodig. Bovendien is deze verf bestand tegen olie, benzine of remvloeistof.

Uiteindelijk zijn er twee lagen Pre Dekverf aangebracht in licht grijs.

Gaat u ook vloerverf aanbrengen in uw garage? Dit zijn de producten die wij aanraden bij een zandcement dekvloer:

U bestelt ze in onze webshop. Levering is gratis vanaf 65 euro.

 
Vloerverf op dekvloer van zandcement in garage