• Lorem ipsum

Vloerverf industriële uitstraling

In deze Amsterdamse nieuwbouwwoning kreeg een anhydrietvloer een coole industrielook. Het appartement, gezegend met een fraai uitzicht, was juist opgeleverd. Dit betekende wel dat de vloer goed voorbehandeld moest worden. De afwerking gebeurde met vloerverf van Scanofloor.

Anhydrietvloeren, die gemaakt zijn op basis van gips, hebben tal van voordelen. Een ervan is dat je ze elke gewenste look kunt geven. Voor het zover is, moet de vloer wel geschikt gemaakt worden. Dat betekende in dit geval schuren en stof verwijderen. Dat bleek veel werk. Maar wel nodig. Gruis dat geverfd wordt, is gevaarlijk. Je kunt er je voeten aan openhalen. Een ander punt waarop gelet moest worden waren de oneffenheden in de vloer. Deze konden niet gevuld worden met vloerverf en moesten worden getamponeerd.

Voor dit project werd Scanofloor Pre Dekverf gebruikt als afwerklaag. Bij de voorbereiding gebruikten de eigenaren Uniprimer als primer en Vloerfix als vulmiddel. Uniprimer en Pre Dekverf vormen een beproefde combinatie die door de meerderheid van onze klanten met een beton- of anhydrietvloer wordt besteld. De uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit heeft nog niemand teleurgesteld.

Het appartement in Amsterdam is nu voorzien van een prachtige, industrieel ogende vloer. Deze is waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. De bewoners kunnen er jaren plezier aan beleven.

 

Gebruikte producten

Vloerfix
Vloerfix is een krimpvrije 2-componenten epoxy plamuur voor het opvullen/repareren van gaten en scheuren. Geschikt voor bijna alle soorten vloeren en wanden. De Vloerfix hecht zeer goed, schuurbaar en kan tegen zware belasting.  

Uniprimer
Transparante epoxy primer (hechtprimer) voor betonvloeren, anhydriet, gietvloeren, houten vloeren, poreuze tegels en natuursteen. Voor binnen en buiten. Stofbindend. Laat waterdamp door. Chemisch resistent. Ook voor vochtige ruimtes.

Scanofloor Pre dekverf
Dekkende vloerverf (betonverf) o.a. voor betonvloeren, anhydriet, gietvloer, cementdek, hout, tegels, grind, natuursteen. Slijtvast, dampdoorlatend, chemisch resistent. Voor woningen, industrie, garages, kelders. Primer aanbevolen.

 

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!