• Lorem ipsum

In deze Amsterdamse nieuwbouwwoning kreeg een anhydrietvloer een coole industrielook. Het appartement, gezegend met een fraai uitzicht, was juist opgeleverd. Dit betekende wel dat de vloer goed voorbehandeld moest worden. De afwerking gebeurde met vloerverf van Scanofloor.

Gebruikte producten

Voorbehandeling anhydrietvloer


Anhydrietvloeren, die gemaakt zijn op basis van gips, hebben tal van voordelen. Een ervan is dat je ze elke gewenste look kunt geven. Voor het zover is, moet de vloer wel geschikt gemaakt worden. Dat betekende in dit geval schuren en stof verwijderen. Dat bleek veel werk. Maar wel nodig. Gruis dat geverfd wordt, is gevaarlijk. Je kunt er je voeten aan openhalen. Een ander punt waarop gelet moest worden waren de oneffenheden in de vloer. Deze konden niet gevuld worden met vloerverf en moesten worden getamponeerd.

Voor dit project werd Scanofloor Pre Dekverf gebruikt als afwerklaag. Bij de voorbereiding gebruikten de eigenaren Uniprimer als primer en Multiplamuur als vulmiddel. Uniprimer en Pre Dekverf vormen een beproefde combinatie die door de meerderheid van onze klanten met een beton- of anhydrietvloer wordt besteld. De uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit heeft nog niemand teleurgesteld.

Het appartement in Amsterdam is nu voorzien van een prachtige, industrieel ogende vloer. Deze is waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. De bewoners kunnen er jaren plezier aan beleven.

Wilt u een betonlook, lees dan hier verder.

Vloerverf geeft appartement een industriële uitstraling