• Lorem ipsum

Oude plavuizen verven met vloerverf: het kan én ziet er prachtig uit. Dat bewijst de ervaring van een gezin in Den Bosch dat onze hulp inriep.

De donkerbruine tegelvloer in de hal van hun woning was vroeger modern, maar zag er intussen ouderwets uit. Vervangen van tegels is een lastige, tijdrovende klus én kostbaar, dus koos de familie voor verven met vloercoating. Dat gaat snel en is een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe vloer.

Gekozen werd voor een laag primer en afwerking met twee lagen Scanofloor Colourcoat in de kleur RAL 8022. In totaal werd er twee lagen vloerverf op de 15 m2 grote vloer aangebracht. De familie voerde het werk zelf uit. Het hele gezin is trots op het resultaat en stuurde ons spontaan deze foto's.

Primer voor plavuizen

Bij het kiezen van een primer voor plavuizen zijn er twee mogelijkheden: Tegelprimer (voor niet-poreuze tegels) of Clearprimer (voor poreuze plavuizen). Hebt u hierover gericht advies nodig, mag u ons altijd bellen!

Voor de afwerking is de duurzame Scanofloor Colourcoat een vanzelfsprekende keuze. Deze kleurvaste 2-componentenverf vergeelt niet door overvloedig zonlicht en gaat lang mee.

Op de foto's hieronder ziet u precies hoe de vloer was voor het verven, en hoe ze werd na de behandeling met onze vloercoating.

Plavuizen verven met vloerverf - Voor en na

Plavuizen verven met vloerverf