• Lorem ipsum

Linoleumvloer verven

Een linoleumvloer in een woning in Apeldoorn werd opgefrist met een laag vloerverf van Scanofloor. 

Linoleum is nog altijd een populaire soort vloerbedekking. Niet alleen in bedrijven, maar ook bij mensen thuis komen we het vaak tegen. Een recente linoleumvloer heeft geen verf nodig, maar voor wie een woning koopt met een oude vloer is schilderen zeker een optie.

Veel linoleumvloeren hebben een druk patroon met veel kleuren. Niet iedereen houdt daarvan. Dat gold ook voor de kopers van dit huis in Apeldoorn. De vloerbedekking was nog in goede staat en jaren bruikbaar, maar de bewoners hielden niet van het motief. Ze zagen liever een effen kleur. Aan de vloer vervangen dachten ze helemaal niet. Dat zou de ondervloer mogelijk beschadigen.

Uiteindelijk kozen ze op ons advies voor Scanofloor Vinylcoat. Deze vloerverf is ontwikkeld voor het gebruik op kunststof zoals pvc, vinyl, laminaat en linoleum. Vinylcoat is te koop in alle mogelijke RAL-kleuren, dus u kunt eindeloos variëren. De eigenaren van deze woning kozen voor wit.

Het aanbrengen gaat eenvoudig. Eerst moet u de vloer echter grondig reinigen. Wij raden Scanofloor Vinylstripper aan, een krachtige ontvetter die met name op linoleum en andere kunststofvloeren zijn mannetje staat. Is de vloer schoon en waar nodig gerepareerd. brengt u twee lagen Vinylcoat aan.

 

Gebruikte producten

Vloerstripper
Sterk ontvettende reiniger voor het ontvetten (strippen) van linoleum, vinyl, pvc en waterbestendige vloeren. Aanbevolen om te gebruiken als voorbehandeling voor het gebruik van Vinyl Vloercoat.

Scanofloor Vinylcoat
Is een dekkende vloerverf en biedt uw vloer bescherming. Vinyl Vloercoat is zeer slijtvast, niet vergelend en gebruikt u voor het verven van vloeren en wanden van o.a. laminaat, linoleum en vinyl.

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!