• Lorem ipsum

Een linoleumvloer in een woning in Apeldoorn werd opgefrist met een laag vloerverf van Scanofloor. 

Linoleum is nog altijd een populaire soort vloerbedekking. Niet alleen in bedrijven, maar ook bij mensen thuis komen we het vaak tegen. Een recente linoleumvloer heeft geen verf nodig, maar voor wie een woning koopt met een oude vloer is schilderen zeker een optie.

Veel linoleumvloeren hebben een druk patroon met veel kleuren. Niet iedereen houdt daarvan. Dat gold ook voor de kopers van dit huis in Apeldoorn. De vloerbedekking was nog in goede staat en jaren bruikbaar, maar de bewoners hielden niet van het motief. Ze zagen liever een effen kleur. Aan de vloer vervangen dachten ze helemaal niet. Dat zou de ondervloer mogelijk beschadigen.

Scanofloor Vinylcoat

Uiteindelijk kozen ze op ons advies voor Scanofloor Vinylcoat. Deze vloerverf is ontwikkeld voor het gebruik op kunststof zoals pvc, vinyl, laminaat en linoleum. Vinylcoat is te koop in alle mogelijke RAL-kleuren, dus u kunt eindeloos variëren. De eigenaren van deze woning kozen voor wit.

Het aanbrengen gaat eenvoudig. Eerst moet u de vloer echter grondig reinigen. Wij raden Scanofloor Vinylstripper aan, een krachtige ontvetter die met name op linoleum en andere kunststofvloeren zijn mannetje staat. Is de vloer schoon en waar nodig gerepareerd. brengt u twee lagen Vinylcoat aan.

Scanofloor Vinylcoat bestelt u hier - wij leveren binnen twee werkdagen aan huis.

Linoleumvloer met grijze vloerverf opgefrist