• Lorem ipsum

De eigenaar van een grote woning in Noord-Nederland heeft de oude linoleumvloeren een nieuw leven geschonken met vloerverf van Scanofloor.

De eigenaar bewoont met zijn gezin een oud schoolgebouw waarvan een woonhuis is gemaakt. Bij de aankoop lagen er overal linoleumvloeren in. Ze waren echter vuil, verkleurd en op sommige plaatsen ronduit versleten. Alles vervangen was geen optie, mede vanwege de hoge kosten die dit met zich mee zou brengen. Het gezin vroeg advies. Gekozen werd om het linoleum grondig te reinigen en daarna te verven met speciaal hiervoor ontwikkelde vloerverf.

De producten die hiervoor werden gebruikt waren:

 
Vinylstripper is een krachtige zeep die oude waxlagen verwijdert. Hiermee werd in het huis de basis gelegd voor een solide afwerking. Daarna ging er twee lagen Scanofloor Vinylcoat overheen.

Deze vinylverf van Scanofloor bestaat uit twee componenten die direct voor gebruik gemengd moeten worden. De verf geeft een bijzonder slijtvaste en sterk hechtende beschermlaag aan kunststof vloeren. Het resultaat is vloeistofdicht en duurzaam. Vinylcoat is te koop in alle RAL-kleuren. De eigenaren van deze woning gebruikten er meerdere, afhankelijk van de kamer.

Scanofloor Vinylcoat verwerken is gemakkelijk en een primer is niet nodig. De gunstige prijs maakt het mogelijk om een linoleumvloer een tweede leven te geven, en u een prachtig interieur.

Wilt u meer weten over vinylverf van Scanofloor? Klik dan hier!

Linoleumvloer in woonhuis opgefleurd met Vinylcoat vloerverf