• Lorem ipsum
Een hotel in Nederland liet de vinylvloer schilderen. De bestaande vloer was technisch nog in orde, maar zag er door het vele lopen van hotelgasten en het rollen met trolleys en wagentjes niet meer zo goed uit.

Vinyl wordt vaak toegepast vanwege de combinatie van duurzaamheid en prijs.  We zien vinylvloeren daarom veel in bedrijfspanden en openbare gebouwen. De kleur vervaagt echter door het gebruik en dan is vinyl verven een goede oplossing.

Werkwijze vinylvloer verven


De hotelvloer werd voor het verven goed schoongemaakt. Hierbij gebruikten de schilders Vinylstripper, een gespecialiseerd product voor het reinigen van kunststofvloeren.  Oude waxlagen moeten altijd verwijderd worden voor er weer geschilderd wordt. Soms is dit twee keer nodig.

De eerste nieuwe verflaag kon erop na het schoonmaken. Het spreekt vanzelf dat het hotel koos voor Scanofloor Vinylcoat, een van de weinige soorten vloerverf die speciaal voor vinyl zijn ontwikkeld. Vinylcoat wordt normaliter zonder primer aangebracht en voor het beste resultaat in twee lagen. Desgewenst kan een vinylvloer met een transparante laag worden afgewerkt. Scanofloor Vinylcoat is zowel dekkend als transparant leverbaar, waarbij de dekkende versie in elk denkbare kleur te bestellen is.

Het hotel heeft nu weer een mooie, frisse vloer die uitstekend beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen. Laat die hotelgasten maar komen!

Hier leest u meer over Scanofloor Vinylcoat.
Hotel laat vinylvloer verven met Scanofloor vloerverf