• Lorem ipsum

Hotel vinylvloer verven

Een hotel in Nederland liet de vinylvloer in de lobby schilderen. De bestaande vloer was technisch nog in orde, maar zag er door het vele lopen van hotelgasten en het rollen met trolleys en wagentjes niet meer zo goed uit.

Vinyl wordt vaak toegepast vanwege de combinatie van duurzaamheid en prijs. We zien vinylvloeren daarom veel in bedrijfspanden en openbare gebouwen. De kleur vervaagt echter door het gebruik en dan is vinyl verven een goede oplossing.

De hotelvloer werd voor het verven goed schoongemaakt. Hierbij gebruikten de schilders Vloerstripper, een gespecialiseerd product voor het reinigen van kunststofvloeren.  Oude waxlagen moeten altijd verwijderd worden voor er weer geschilderd wordt. Soms is dit twee keer nodig.

De eerste nieuwe verflaag kon erop na het schoonmaken. Het spreekt vanzelf dat het hotel koos voor Scanofloor Vinylcoat, een van de weinige soorten vloerverf die speciaal voor vinyl zijn ontwikkeld. Vinylcoat wordt normaliter zonder primer aangebracht en voor het beste resultaat in twee lagen. Desgewenst kan een vinylvloer met een transparante laag worden afgewerkt. Scanofloor Vinylcoat is zowel dekkend als transparant leverbaar, waarbij de dekkende versie in elk denkbare kleur te bestellen is.

Het hotel heeft nu weer een mooie, frisse vloer die uitstekend beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen. Laat die hotelgasten maar komen!

 

Gebruikte producten

Vloerstripper
Sterk ontvettende reiniger voor het ontvetten (strippen) van linoleum, vinyl, pvc en waterbestendige vloeren. Aanbevolen om te gebruiken als voorbehandeling voor het gebruik van Vinyl Vloercoat.

Scanofloor Vinylcoat
Is een dekkende vloerverf en biedt uw vloer bescherming. Vinyl Vloercoat is zeer slijtvast, niet vergelend en gebruikt u voor het verven van vloeren en wanden van o.a. laminaat, linoleum en vinyl.

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!