• Lorem ipsum

Een kantoorvloer verven ligt misschien niet voor de hand, maar een betonvloer wint door vloerverf altijd aan kwaliteit en allure. Vloerverf is een veelzijdig product en ideaal voor showrooms, fabrieken, winkels en kantoren. Dat bleek maar weer een advocatenkantoor in Alkmaar voor een frisse afwerking van de vloer koos.

Aanbevolen producten

Vloerverf voor kantoor 

Uitstraling is belangrijk voor een advocatenkantoor. Niemand vertrouwt zijn juridische beslommeringen toe aan een louche type in een groezelig kamertje met een lelijke vloer. Maar slijtage van een vloer is nooit te voorkomen. De bovenste laag van de vloerverf in het Alkmaarse advocatenkantoor was na tien jaar dan ook afgebladderd.

Een nieuwe vloer leggen was geen optie, vanwege de hoge kosten. Bovendien zou de toegankelijkheid van het kantoor dan te lang beperkt worden. De eigenaar koos daarom voor een nieuwe betoncoating. Een kantoorvloer verven is een snel en voordelig alternatief.

Vloerverf van Scanofloor 

Vanwege de slijtage was het echter lastig om de vloer echt schoon te krijgen. Op advies van Scanofloor-Specialist is de toplaag er daarom vanaf geschuurd. Een alternatief voor betonnen vloeren is het schoonmaakmiddel Pingo Cleaner.

Hierna werd Pre Dekverf aangebracht zodat er een mooi egaal geheel ontstond. Dit is een uiterst sterke vloerverf met een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Het bedrijf koos voor iets donkerder kleur, wat de uitstraling van een nieuwe vloer gaf. Tot slot ging er nog Scanofloor Clearcoat overheen, onze transparante 2-componenten coating. Deze laag zorgde voor een extra bescherming. De werkzaamheden duurden maar enkele dagen, zodat het kantoor nauwelijks leed onder slechte toegankelijkheid en het personeel zijn werk kon blijven doen. De kantoorvloer past nu weer bij een degelijke, vertrouwenwekkende advocatenpraktijk.

Gaat u een kantoorvloer verven, kunt u het voorbeeld van dit kantoor volgen!

Wat hebt u nodig?


U kunt deze producten snel en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Simpelweg de links hierboven volgen.

Wilt u bijkomend advies bij het verven van uw betonvloer? Lees meer in onze handleiding of bel. Onze medewerkers staan u graag te woord! 

Betonvloer verven in een advocatenkantoor