• Lorem ipsum

Betonvloer verven

Een kantoorvloer verven ligt misschien niet voor de hand, maar een betonvloer wint door vloerverf altijd aan kwaliteit en allure. Vloerverf is een veelzijdig product en ideaal voor showrooms, fabrieken, winkels en kantoren. Dat bleek maar weer een advocatenkantoor in Alkmaar voor een frisse afwerking van de vloer koos.

Uitstraling is belangrijk voor een advocatenkantoor. Niemand vertrouwt zijn juridische beslommeringen toe aan een louche type in een groezelig kamertje met een lelijke vloer. Maar slijtage van een vloer is nooit te voorkomen. De bovenste laag van de vloerverf in het Alkmaarse advocatenkantoor was na tien jaar dan ook afgebladderd.

Een nieuwe vloer leggen was geen optie, vanwege de hoge kosten. Bovendien zou de toegankelijkheid van het kantoor dan te lang beperkt worden. De eigenaar koos daarom voor een nieuwe betoncoating. Een kantoorvloer verven is een snel en voordelig alternatief.

Vanwege de slijtage was het echter lastig om de vloer echt schoon te krijgen. Op advies van Scanofloor-Specialist is de toplaag er daarom vanaf geschuurd. Een alternatief voor betonnen vloeren is het schoonmaakmiddel Pingo Cleaner (vervanging Ontvetter).

Hierna werd Pre Dekverf aangebracht zodat er een mooi egaal geheel ontstond. Dit is een uiterst sterke vloerverf met een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Het bedrijf koos voor iets donkerder kleur, wat de uitstraling van een nieuwe vloer gaf. Tot slot ging er nog Scanofloor Clearcoat overheen, onze transparante 2-componenten coating. Deze laag zorgde voor een extra bescherming. De werkzaamheden duurden maar enkele dagen, zodat het kantoor nauwelijks leed onder slechte toegankelijkheid en het personeel zijn werk kon blijven doen. De kantoorvloer past nu weer bij een degelijke, vertrouwenwekkende advocatenpraktijk.

Gaat u een kantoorvloer verven, kunt u het voorbeeld van dit kantoor volgen!

 Gebruikte producten

Ontvetter
Een zeer sterk ontvettend multifunctionele zeep. Deze ontvetter lost vet op in plaats van het te verplaatsen, zoals veel andere reinigers. Het beste middel voor het reinigen en ontvetten van te verven/coaten ondergronden, zowel binnen als buiten.

Scanofloor Pre dekverf
Dekkende vloerverf (betonverf) o.a. voor betonvloeren, anhydriet, gietvloer, cementdek, hout, tegels, grind, natuursteen. Slijtvast, dampdoorlatend, chemisch resistent. Voor woningen, industrie, garages, kelders. Primer aanbevolen.

 

Scanofloor Clearcoat
Transparante vloercoating (2 componenten lak) en biedt uw vloer bescherming. Clearcoat is zeer slijtvast, niet vergelend en gebruikt u voor het lakken van vloeren en wanden van o.a. beton, hout en tegels.

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!