• Lorem ipsum

Scanofloor Belijningsverf is ideaal om alles in goede banen te leiden. Dat is niet alleen onze overtuiging. Ook de leiding van een fabriek in Nederland, die ons om raad vroeg, is hiervan inmiddels overtuigd.

Een goede bewegwijzering is uitermate belangrijk in een industriële omgeving. DE rij- en looprichtingen aanduiden op een betonvloer met belijningsverf wordt daarom vaak gedaan, meestal in felle kleuren op vloeren. In de fabriek van onze klant was de oude belijning niet meer goed zichtbaar. Dit had gevolgen voor de veiligheid. Dus moest er nieuwe belijning komen.

Waarom belijningsverf van Scanofloor?

Wij adviseerden Scanofloor Belijningsverf. Deze kan op diverse ondergronden worden aangebracht en in talloze kleuren worden gemengd.

Sommige delen van de fabriek vragen meer aandacht dan andere en moeten daarom extra gemarkeerd worden. Dus werd er hier blauwe belijning aangebracht voor looproutes. In een andere hal van de fabriek kwam gele belijningsverf om aan te duiden waar er geen karretjes, heftrucks en dergelijke geplaatst mochten worden.

Wie belijningsverf wil aanbrengen moet ervoor zorgen dat de vloer goed schoon is. Er zijn voor een duurzaam resultaat minstens twee lagen nodig. Meestal worden de lijnen vooraf afgeplakt, waarna er met een roller tussen de tape wordt geverfd.

Scanofloor Belijningsverf is een 2-componentenverf. Na het mengen is deze acht uur goed in de pot. Na anderhalf uur is de vloer weer mechanisch belastbaar. Zelfs bij lage temperaturen droogt hij binnen twee uur. Dit maakt de verf mede ideaal voor koelcellen en onverwarmde ruimtes.

Fabriek kiest voor Scanofloor Belijningsverf om orde te scheppen