• Lorem ipsum

Belijningsverf in fabriek

Scanofloor Belijningsverf is ideaal om alles in goede banen te leiden. Dat is niet alleen onze overtuiging. Ook de leiding van een fabriek in Nederland, die ons om raad vroeg, is hiervan inmiddels overtuigd.

Een goede bewegwijzering is uitermate belangrijk in een industriële omgeving. DE rij- en looprichtingen aanduiden op een betonvloer met belijningsverf wordt daarom vaak gedaan, meestal in felle kleuren op vloeren. In de fabriek van onze klant was de oude belijning niet meer goed zichtbaar. Dit had gevolgen voor de veiligheid. Dus moest er nieuwe belijning komen.

Wij adviseerden Scanofloor Belijningsverf. Deze kan op diverse ondergronden worden aangebracht en in talloze kleuren worden gemengd.

Sommige delen van de fabriek vragen meer aandacht dan andere en moeten daarom extra gemarkeerd worden. Dus werd er hier blauwe belijning aangebracht voor looproutes. In een andere hal van de fabriek kwam gele belijningsverf om aan te duiden waar er geen karretjes, heftrucks en dergelijke geplaatst mochten worden.

Wie belijningsverf wil aanbrengen moet ervoor zorgen dat de vloer goed schoon is. Er zijn voor een duurzaam resultaat minstens twee lagen nodig. Meestal worden de lijnen vooraf afgeplakt, waarna er met een roller tussen de tape wordt geverfd.

Scanofloor Belijningsverf is een 2-componentenverf. Na het mengen is deze acht uur goed in de pot. Na anderhalf uur is de vloer weer mechanisch belastbaar. Zelfs bij lage temperaturen droogt hij binnen twee uur. Dit maakt de verf mede ideaal voor koelcellen en onverwarmde ruimtes.

 


Gebruikte producten

Belijningsverf
Belijningsverf is een slijtvaste en vloeistofdichte 2-componenten vloerverf die wordt toegepast als markeringsverf. Deze sneldrogende verf kan in een grote laagdikte worden aangebracht op o.a. beton, hout en tegels.

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!