• Lorem ipsum

Badkamervloer verven

Een badkamervloer met vloerverwarming verven is niet altijd makkelijk. Dat ondervond de familie Bertels in Veendam. In hun vorige huis hadden ze een transparante coating aangebracht op de vloer met vloerverwarming in de badkamer. De vloercoating was relatief goedkoop en de kwaliteit was niet al te best. Het product bleek niet bestand tegen de warmte die opsteeg uit de leidingen. Het resultaat was al snel lelijk: de coating sloeg geel uit en de familie kon de vloerverwarming letterlijk door de coating heen zien.

Het gezin verhuisde voorjaar 2012 naar een nieuwbouwwoning en wilde daar ook vloerverwarming in de badkamer. Maar dan wel zonder hetzelfde probleem als in het oude huis. Bovendien wenste de familie Bertels een waterdichte toplaag. Immers, badkamervloeren worden nat en het vocht mag niet doorlekken. Zeker niet als er ook nog eens vloerverwarming onder ligt.

In overleg met Scanofloor-Specialist werd gekozen voor een behandeling met Scanofloor Clearcoat, een transparante 2 componenten coating van hoge kwaliteit die uitstekend past in badkamers en andere vochtige ruimtes.  Clearcoat is slijtvast, vloeistofdicht en bestand tegen de warmte van verwarmingsbuizen. De vloercoating wordt ook veelvuldig toegepast in kelders, garages en ruimtes waarin hygiëne belangrijk is. Het is een duurzaam product.

De familie Bertels was zeer tevreden met het resultaat. Daarom werd besloten om ook in de wc een vloercoating aan te brengen met Scanofloor Clearcoat.

 Gebruikte producten

Scanofloor Clearcoat
Transparante vloercoating (2 componenten lak) en biedt uw vloer bescherming. Clearcoat is zeer slijtvast, niet vergelend en gebruikt u voor het lakken van vloeren en wanden van o.a. beton, hout en tegels.

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. U kunt ook uw vraag stellen via Mail of ons Contactformulier. Vragen die via het contactformulier of per email binnenkomen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Ons advies verplicht u tot niets!