klantenservice

Vloerverf toepassen (voorwoord)

Vloerverf toepassen (voorwoord)

Vloeren verven met vloerverf kan iedereen. Toch is een goede voorbereiding belangrijk. Zelf verven is niet altijd nodig. U kunt ook een ervaren huisschilder vragen. Welke optie u ook kiest, deze vloerverfhandleiding, met de belangrijke aandachtspunten bij het toepassen van vloerverf, helpt u op weg.

Vloerverf is er in vele soorten. Er is betonverf specifiek voor betonnen vloeren, maar er zijn ook vloercoatings die u op meerdere ondergronden kunt gebruiken, zoals houten vloeren, steen, laminaat, vinyl of tegels. Als we spreken van coatings, gaat het overigens ook om vloerverf, alleen wordt deze term meer gebruikt bij toepassingen in bedrijven. 

Het is natuurlijk belangrijk dat u werkt met het juiste product. Gaat u een vloer voor andere doelen gebruiken, wat in bedrijfspanden nogal eens voorkomt, kan dit invloed hebben op de keuze van de juiste coating. Verder is het essentieel om de voorschriften te volgen bij de applicatie zelf.

In de volgende artikelen leert u alles over vloerverf toepassen.

Wij werken met Scanofloor vloerverf producten. Dit is professionele vloerverf die een prachtig eindresultaat geeft. Een juiste voorbehandeling van de vloer is een voorwaarde voor een geslaagde, duurzame en mooie coating. Dagelijks verkopen we deze producten aan professionals en particulieren. De vloertypes variëren van woonkamervloeren en badkamervloeren tot parkeergarages en fabriekshallen.

Wilt u Scanofloor vloerverf bestellen, dan ga hier naar onze webshop.

Heeft u vragen, bel dan met Scanofloor-Specialist: 06-26 839 279