klantenservice

Online verf bestellen: wij maken het goedkoper

  • Geplaatst op
Online verf bestellen: wij maken het goedkoper

Online verf bestellen via Scanofloor Specialist is vanaf nu goedkoper dan bestellen via de telefoon. U koopt onze vloerverf voortaan met 5 procent korting als u zelf via onze webshop bestelt.

Vindt u dat niet raar? Als u de hele bestelling zelf afhandelt, bent u in de meeste webshops even veel geld kwijt als wanneer u hetzelfde product in de winkel bestelt! En dat terwijl er online niemand is die uw geld aanneemt en alles elektronisch gaat. Online verf bestellen zou dus goedkoper moeten zijn dan verf bestellen in de winkel of per telefoon.

 

5 procent korting

Kopen via Internet maakt het leven voordeliger, is ons altijd verteld. Scanofloor Specialist voegt daarom de daad bij het woord. Vanaf nu krijgt u 5 procent korting op elke bestelling via onze webshop, bij een minimale besteding van 25 euro. Bij kleine bestellingen gaat het al snel om enkele euro's voordeel, bij grote bestellingen om enkele tientallen, tot soms meer dan honderd euro. Die zijn voortaan voor u.

 

De korting geldt voor al onze producten in onze webshop. Komt u er niet uit en wilt u persoonlijk advies, mag u ons altijd bellen. Wanneer u na dat telefoontje zelf de bestelling in de webshop invoert en afrondt, profiteert u toch van de 5 procent korting. De korting wordt zichtbaar zodra u de producten in uw winkelwagentje bekijkt.