• Lorem ipsum

Wat is de beste vloerverf voor de badkamer? Hebt u tegels? Of een betonvloer? En wilt u dekkend verven of transparant? Kortom, uw badkamer en uw wensen bepalen de keuze. Kijk hieronder welke vloerverf het best bij uw situatie past.

Tegels verven (dekkend)

Voor een dekkende afwerking (in een RAL-kleur) van de badkamertegels gebruikt u om te beginnen een primer als hechtlaag. Voor geglazuurde tegels adviseren we Tegelprimer. In andere gevallen volstaat Scanofloor Clearprimer. U hoeft nooit meer dan één laag primer aan te brengen.

De tegels werkt u vervolgens af met twee lagen Scanofloor Pre Dekverf (epoxyverf) of met Scanofloor Colourcoat (polyurethaan-coating). Scanofloor Colourcoat is in het bijzonder aangeraden bij vloerverwarming. Deze vloerverf vergeelt of verkleurt niet, ook niet op de plek waar de verwarmingsbuizen zitten. Verven met een andere verf kan op zich bij vloerverwarming, maar zal tot gevolg hebben dat u sneller moet overschilderen. Met Colourcoat blijft alles langer mooi.

Tegels verven (transparant)

Voor een transparante afwerking van de badkamertegels gebruikt u tevens een primer als hechtlaag: voor harde, geglazuurde tegels Tegelprimer, anders Scanofloor Clearprimer. Deze werkt u af met Scanofloor Clearcoat. Opnieuw geldt: één laag primer, twee lagen verf.

Tip: Clearcoat kan ook als extra bescherming op Colourcoat worden aangebracht. De kleurlaag wordt krasvast.

Betonvloer verven (dekkend)

Voor het verven van uw betonvloer in de badkamer gebruikt u Scanofloor Uniprimer als hechtprimer en Scanofloor Pre Dekverf als afwerklaag. Heeft u vloerverwarming dan past u Scanofloor Colourcoat toe als afwerklaag.

Betonvloeren moeten vooraf schoongemaakt worden. Ook is het zaak dat nieuwe betonvloeren eerst moeten drogen voor ze geschilderd kunnen worden. Het kan zes tot acht weken duren voor het beton na het storten voldoende droog is.

Betonvloer verven (transparant)

Wilt u een transparante afwerking (betonlook) die vloeistofdicht is, dan gebruikt u Scanofloor Clearprimer als hechtprimer en Scanofloor Clearcoat als transparante eindlaag. Wellicht ten overvloede: zorg voor een goede voorbereiding. Breng één laag primer aan en twee lagen verf.

Alle opties bieden een zeer goede bescherming, zijn slijtvast, schrobvast en waterdicht. Met deze vloerverf bent u verzekerd van een topresultaat. Wilt u gratis advies van onze medewerkers, bel ons dan op 06-823 017 45.

Toon:
-11%
Scanofloor Colourcoat
Colourcoat
Dekkende vloerverf (betonverf) voor o.a. beton, anhydriet, gietvloeren, hout, tegels en natuursteen. Slijtvast, waterdicht, niet vergelend, hittebestendig. Ook voor vloeren met vloerverwarming. Voorbehandeling met primer veelal aanbevolen.
€168,00€149,00
Prijs : €5,57 / m2
-0%
Scanofloor Clearprimer
Clearprimer
Transparante niet-vergelende primer voor betonvloer, anhydriet, cementdek, poreuze tegels, hout en grind. Hittebestendig en chemisch resistent. Perfect voor aanrechtbladen en vloerverwarming. Ideaal voor betonlook.
€29,85€29,83
Prijs : €1,35 / m2
Toon: