• Lorem ipsum

Vloerherstellen met plamuur

Inno Coatings Vloerfix is een 2-componenten plamuurmiddel dat wordt gebruikt voor het herstellen van vloeren. Het is ontwikkeld om beton uit te vlakken, maar kan ook gebruikt worden voor steen, staal en hout.

Het product is zelfs geschikt voor vinyl en linoleum. Is de vloer eenmaal behandeld met Inno Coatings Vloerfix, kan ze met alle verfsoorten van Scanofloor worden afgewerkt.

Vloer herstellen: doe het zelf!

Zo gebruikt u Inno Vloerfix plamuur:

  • Maak het oppervlak schoon en droog. Verwijder vuil, vet en verfresten. Gebruik eventueel Jotun Kraftvask voor hardnekkig vuil. Dit is een ultrakrachtig schoonmaakmiddel voor vloeren.
  • Meng de componenten van Inno Vloerfix zorgvuldig in de verhouding die op de bus staat aangegeven.
  • Na het mengen hebt u maximaal 30 minuten om het middel te verwerken.
  • Laat de vloer uitharden voordat u hierna primer of verf van Scanofloor aanbrengt.

Wel opletten: nieuwe vloeren van beton, en ook cementdekvloeren, moeten vier tot zes weken oud zijn voor ze met Vloerfix plamuur kunnen worden behandeld. Dit heeft te maken met het vochtgehalte.

Beton- en cementdekvloeren kunnen op vocht getest worden door op een aantal plaatsen een vierkante meter plastic folie luchtdicht af te plakken. Indien na 48 uur het plastic folie en de vloer nog droog zijn kan de vloer worden behandeld. Als er vocht op de vloer en onder het plastic aanwezig is, moet u een behandeling nog even uitstellen. Herhaal de test later nog eens.

Hebt u de vloer hersteld, dan kunt u deze afwerken met vloerverf. Gebruik verf van goede kwaliteit. Alle producten van Scanofloor zijn compatibel met Inno Vloerfix.

Inno Coatings Vloerfix is verkrijgbaar in onze webshop. Het product vervangt Multiplamuur, dat niet meer wordt geproduceerd, en heeft dezelfde eigenschappen.

 


Heeft u nog vragen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 06 - 823 017 45. Of stel uw vraag via e-mail of Whatsapp. Ons advies verplicht u tot niets!
€36,00
Vloerfix is een krimpvrije 2-componenten epoxy plamuur voor het opvullen/repareren van gaten en scheuren. Geschikt voor bijna alle soorten vloeren en wanden. De Vloerfix hecht zeer goed, schuurbaar en kan tegen zware belasting.   Lees meer
Vloerfix Epoxy Plamuur
Vloerfix is een krimpvrije 2-componenten epoxy plamuur voor het opvullen/repareren van gaten en scheuren. Geschikt voor bijna alle soorten vloeren en wanden. De Vloerfix hecht zeer goed, schuurbaar en kan tegen zware belasting.  
€36,00Incl. btw