• Lorem ipsum

Showroomvloer verven

Vloerverf voor uw showroom koopt u allicht niet dagelijks. Welke vloerverf past bij uw showroomvloer? Die vraag is niet zo makkelijk beantwoord, want er zijn veel verschillen en factoren waarmee u rekening moet houden. Dit artikel helpt bij verf kiezen voor een showroomvloer.

Als we praten over showrooms, kan het over allerlei vloertypes gaan: gietvloeren, tegels, betonnen vloeren om er maar enkele te noemen. Dit beïnvloedt de verfkeuze. Ook het type showroom speelt een rol. Worden er auto's verkocht? Meubels tentoongesteld? Sanitair? Tapijten? Deze factoren hebben invloed op de vloerbelasting. Enkele voorbeelden:

  • Autobanden bevat weekmakers: chemische stoffen die goedkope vloerverf doen oplossen.
  • Meubels die worden verschoven kunnen lelijke krassen achterlaten op vloercoatings van lage kwaliteit.
  • Ook als er geregeld wordt schoongemaakt of de kans bestaat dat er olie of zuur op de vloer terechtkomt, is de verfkeuze van belang.

Vloerverf moet slijtvast zijn

Duurzaamheid, vloeistofdichtheid en resistentie tegen schadelijke stoffen zijn dan ook uiterst belangrijk bij de keuze van de juiste vloerverf. Showroomvloeren worden elke dag door veel mensen gebruikt. Er worden producten op verplaatst en die zijn veelal zwaar, of het nu gaat om auto's of meubels. Er gaat weleens wat fout. Dan kan de vloer beschadigd worden, misschien zelfs door chemicaliën. De vloer reinigen moet niet elke dag uren duren, want tijd is geld.

Vloerverf voor showroom kiezen

U gaat de vloer verven van uw showroom. Dan zijn deze producten van Scanofloor geschikt: 

  • Pre Dekverf is de ideale vloerverf voor de showrooms van autogarages en andere bedrijven waar autobanden overheen gaan. Geroemd vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Een coating met Pre Dekverf is slijtvast en als geen ander bestand tegen de chemische weekmakers die in autobanden voorkomen. 
  • Scanofloor Clearcoat is een universele, transparante betonverf, slijtvast en weekmaker bestendig, voor transparante afwerkingen van o.a. betonvloeren, houten vloeren en tegels. Past daarmee ook op veel showroomvloeren.
  • De Uniprimer raadden we aan als hechtprimer voor o.a. beton, hout en poreuze tegels.
  • Met de Belijningsverf van Scanofloor kunt u handige, of gewoon mooie lijnen en patronen aanbrengen. Deze verf is dus geschikt voor zowel praktische als decoratieve oplossingen.

Al deze verf bestelt u direct in onze webshop. Snelle levering gegarandeerd.

Vloerverf in showrooms: veel mogelijkheden

Met vloerverf maakt u de showroomvloer zo mooi als u zelf wilt. Alle kleurenschema's en patronen zijn mogelijk. Met sjablonen kunt u er logo's in aanbrengen, bijvoorbeeld van uw bedrijf of de merken die u vertegenwoordigt. Vooral belijningsverf is hiervoor geschikt.

Tot slot een veelgestelde vraag: Is vloerverf voor showrooms duur? Nee. Pertinent niet. Vergelijk het met tegels of een ander type vloer, en een vloercoating blijkt vrijwel altijd gunstiger in prijs. Wanneer u kiest voor Scanofloor beschikt u bovendien over verf die zeer hoge kwaliteit tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Ook specialisten vertrouwen daarom vaak op Scanofloor.


Heeft u nog vragen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 06 - 823 017 45. Of stel uw vraag via e-mail of Whatsapp. Ons advies verplicht u tot niets!