klantenservice

Witte matte muurverf voor binnen: Scano Spackfinish helpt snel en goed

Witte matte muurverf voor binnen: Scano Spackfinish helpt snel en goed

Zoekt u matte muurverf voor binnen, kan Scanofloor Specialist u helpen. Onze witte muurverf Scano Spackfinish is krijtmat, gemakkelijk en snel te verwerken, én sluit perfect aan op vloeren die met Scanofloor vloerverf zijn behandeld.

In de winkel vindt u vele soorten verf die voor muren wordt verkocht. Als de producten erg goedkoop zijn, mag u gerust vragen stellen over de kwaliteit. Meestal merkt u dat verf slecht is als u begint te schilderen of wanneer deze slecht hecht. Veel goedkope verf is bijvoorbeeld ongeschikt voor spackmuren. De uitstraling kan een serieus probleem blijken. 

Bij Scanofloor Specialist hechten we aan producten van topkwaliteit. Daarom adviseren we Scano Spackfinish, een matte muurverf uit dezelfde fabriek als de Scanofloor-producten. Het is een waterverdunbare muur- en plafondverf zonder oplosmiddelen. De kleur is wit, en de glansgraad krijtmat. Wat krijtmat betekent? Stel u het wit van schoolbordkrijt voor. Dat is heel erg mat.

Matte muurverf voor spack en spuitpleister

Scano Spackfinish is een latexverf, bedoeld voor muren met spack of spuitpleister. Spack is een pasta op basis van kalk en kunsthars die op muren wordt gespoten. We komen spack tegen in nieuwbouw, maar ook in veel oudere huizen.

Een met spack afgewerkte muur heeft een speciale structuur die, als je gaat schilderen, niet altijd een mooi egaal resultaat oplevert. Dat komt dan door verkeerde verf. Je voorkomt dit probleem door een speciale, voor spack geschikte latexverf te gebruiken. Zoals Scano Spackfinish.

Sneller je muur schilderen

Deze matte muurverf heeft nog een voordeel. Je kunt deze nat in nat aanbrengen, dus als de eerste laag nog niet helemaal droog is. Aanzetten van roller of kwast blijven tot een minimum beperkt. De verf is al na drie tot vier uur overschilderbaar. Een muur schilderen met Scano Spackfinish gaat dus een stuk sneller dan met veel andere merken. Het is mogelijk om een verfspuit te gebruiken.

Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat de ondergrond vooraf goed is schoongemaakt. Stof- en vetvrij maken is altijd belangrijk als je gaat verven, ook bij muren. Gaat het om een sterk vervuilde muur, is afwassen met water waaraan Jotun Kraftvask is toegevoegd, een hulpmiddel.

Je bestelt Scano Spackfinish hier!