• Lorem ipsum

Laminaatvloer opknappen

Gaat u een laminaatvloer opknappen? Hebt u ook al gedacht aan laminaat verven? Met speciale laminaatverf houdt u de kosten laag en kunt u toch uw vloer helemaal opfrissen.

Veel mensen denken dat als laminaat versleten is, er maar een optie is: de vloer vervangen. Of tenminste de slechtste delen. Vroeger was dat ook zo. Dat was geen pretje. De vloer weghalen en vervolgens nieuw laminaat leggen is een heel gedoe dat veel tijd kost. En dat niet alleen. Een compleet nieuwe vloer is ook niet goedkoop.

Tegenwoordig is er echter laminaatverf. Daarmee knapt u in korte tijd de laminaatvloer op. En het kost veel minder dan een nieuwe vloer. Scanofloor is een van de weinige verfmerken die een speciaal product hiervoor heeft ontwikkeld: Vinyl Vloercoat. De naam verwijst naar kunststof, want deze verf is bedoeld voor meerdere soorten vloeren met kunststof bovenlaag, zoals laminaat.

 

Laminaatvloer opknappen in vier stappen

Een laminaatvloer opknappen met vloerverf gaat als volgt:

  • U maakt het laminaat goed schoon. Ontvetten is heel belangrijk. Gebruik bij voorkeur Inno Coatings Vloerstripper.
  • Hierna schuurt u het laminaat op met een schuurmachine (korrel 180).
  • Even stofzuigen en dan brengt u twee lagen Vinyl Vloercoat aan. Let op de droogtijd: er moet 24 uur tussen beide lagen zitten.
  • Hierna laat u de vloer enkele dagen uitharden.

Behalve de prijs zijn er nog voordelen aan laminaat verven. Vinyl Vloercoat is leverbaar in haast alle kleuren. U kunt de vloer dus precies het uiterlijk geven dat u in gedachten hebt. De verf verstevigt ook de toplaag. Ze is vloeistofdicht en geeft een gemakkelijk schoon te maken oppervlak. En mocht u de kleur weer beu zijn, schildert u gewoon opnieuw.

 

Bestel hier Scanofloor Vinyl Vloercoat

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. Of stel uw vraag via Mail of ons Contactformulier. Ons advies verplicht u tot niets!