• Lorem ipsum

Welke kunststof vloerverf

Welke vloerverf past bij uw kunststof vloer? Kunststof is er in vele vormen. Veel verfproducenten beweren dat hun verf voor haast alle vloertypes geschikt is. Er zijn inderdaad verfsoorten die universeel toepasbaar zijn en bijna altijd goede resultaten geven. Maar voor het beste resultaat is een meer gespecialiseerd product vaak een beter idee.

Hieronder leest u welke vloerverf bij welke kunststof ondergrond past.

Laminaat, linoleum, pvc, vinyl

Er zijn niet veel verfproducten op de markt die specifiek zijn ontwikkeld voor linoleum, pvc, vinylvloeren en linoleum. Dit maakt Vinyl Vloercoat bijna uniek en de kwaliteit is ongeëvenaard. Wel is het belangrijk om de vloer vooraf goed voor te bereiden. Dit betekent grondig reinigen, ontvetten en schuren. Voordelig is dan weer dat u dan geen primer nodig hebt.

Epoxyvloeren en PU-vloeren

Pre Dekverf is een bijzonder veelzijdige verf met diverse toepassingsmogelijkheden. Het is de populairste verf van Scanofloor en heeft universele kwaliteiten. Een primer is bij eerder behandelde PU- en epoxy-gietvloeren niet nodig. Wel vooraf schuren.

Er zijn twee alternatieven:

  • Zoekt u een dekkende verf voor een vloer die voorzien is van vloerverwarming, raden we Scanofloor Colourcoat aan. Deze heeft als bijzondere eigenschap dat de verf niet vergeelt.
  • Wilt u de structuur van de ondergrond zichtbaar houden en ook de oorspronkelijke kleur door laten schemeren, is Scanofloor Clearcoat de gepaste oplossing.

 

Scanofloor maakt zulke specialistische producten zonder dat we een assortiment met tientallen verschillende verfsoorten aanbieden. Daar kunnen we ons helemaal in vinden. Geen enkele klant is geholpen als hij of zij uit twintig verschillende soorten verf moet kiezen (die in werkelijkheid erg veel op elkaar lijken). Aanpassen aan de omstandigheden is belangrijk, maar het moet wel functioneel en overzichtelijk blijven.

Alle vloerverf voor kunststof is snel en gemakkelijk besteld via onze webshop. Wij leveren binnen twee werkdagen en tegen de laagste prijzen. Wij hebben daar ook een handige keuzehulp voor de juiste verf.

 


Heeft u toch nog vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hier al voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren via Telefoon/Whatsapp +31 (0)6 - 8230 1745. Of stel uw vraag via Mail of ons Contactformulier. Ons advies verplicht u tot niets!