klantenservice

Vloerverf kiezen voor kunststof vloeren: zo wordt het makkelijk

Vloerverf kiezen voor kunststof vloeren: zo wordt het makkelijk

Welke vloerverf past bij uw kunststof vloer? Kunststof is er in vele vormen. Veel verfproducenten beweren dat hun verf voor haast alle vloertypes geschikt is. Er zijn inderdaad verfsoorten die universeel toepasbaar zijn en bijna altijd goede resultaten geven. Maar voor het beste resultaat is een meer gespecialiseerd product vaak een beter idee.

Scanofloor maakt zulke specialistische producten zonder dat we een assortiment met tientallen verschillende verfsoorten aanbieden. Aanpassen aan de omstandigheden is goed, maar het moet wel functioneel en overzichtelijk blijven.

Hieronder leest u welke vloerverf bij welke kunststof ondergrond past.

Laminaat, linoleum, pvc, vinyl

Er zijn niet veel verfproducten op de markt die specifiek zijn ontwikkeld voor linoleum, pvc, vinylvloeren en linoleum. Dit maakt Vinyl Vloercoat bijna uniek en de kwaliteit is ongeëvenaard.

Epoxyvloeren en PU-vloeren

Pre Dekverf is een bijzonder veelzijdige verf met diverse toepassingsmogelijkheden. Het is de populairste verf van Scanofloor en heeft universele kwaliteiten.

Er zijn echter twee alternatieven:

  • Zoekt u een dekkende verf voor een vloer die voorzien is van vloerverwarming, raden we Scanofloor Colourcoat aan. Deze heeft als bijzondere eigenschap dat de verf niet vergeelt.
  • Wilt u de structuur van de ondergrond zichtbaar houden en ook de oorspronkelijke kleur door laten schemeren, is Scanofloor Clearcoat de gepaste oplossing.

Alle vloerverf voor kunststof is snel en gemakkelijk besteld via onze webshop. Wij leveren binnen twee werkdagen en tegen de laagste prijzen. Wij hebben daar ook een handige keuzehulp voor de juiste verf.